Brussels Airlines verwelkomt winterseizoen met tien nieuwe bestemmingen

Brussels Airlines verwelkomt winterseizoen met tien nieuwe bestemmingen

Het bestemmingenaanbod van Brussels Airlines blijft groeien in het winterseizoen dat eind oktober van start gaat. De netwerkkaart breidt uit met 10 nieuwkomers en het zetelaanbod naar talrijke bestaande bestemmingen groeit door het inzetten van grotere vliegtuigen. 

Brussels Airlines lanceert de grootste winterprogramma uitbreiding uit haar 15-jarige geschiedenis. Tijdens het winterseizoen dat op 29 oktober start en tot eind maart loopt, verbindt de airline maar liefst 80 bestemmingen met Brussels Airport: 59 korte en middellange verbindingen en 21 lange afstandsroutes.  In vergelijking met vorig jaar zijn er 10 nieuwkomers in het aanbod. Daarnaast duiken er twee steden die al tijdens de zomer werden aangevlogen voor het eerst in de winteruurregeling op: Bordeaux and Madeira. Er worden naar de Europese luchthavens  13.359 vluchten gepland en naar de intercontinentale bestemmingen in totaal 1.166.

Europese Aanbod

Het korte- en middellange afstandsaanbod breidt uit met talrijke nieuwe (winter)zonbestemmingen in verschillende landen. Voor het eerst zullen Brussels Airlines vliegtuigen koers zetten naar Kaapverdië, Tunesië en Egypte.

Daarnaast groeit het Brussels Airlines aanbod naar de Canarische Eilanden met nieuwkomers Lanzarote en Fuerteventura.  Naar Tenerife kan in de winter dagelijks afgereisd worden en er zijn ook meer vluchten naar Gran Canaria gepland.

Bordeaux  is vanaf nu ook tijdens de winter meerdere keren per week met Brussels Airport verbonden. Ook wie naar Madeira wil kan dat voortaan in de winter met Brussels Airlines. Tot slot is er ook nog goed nieuws voor wie naar Rome, Madrid of Warschau wil. De vluchtfrequenties naar deze populaire citytrip bestemmingen verhogen.

Dankzij de inzet van grotere vliegtuigen verhoogt het zetelaanbod naar onder meer Barcelona, Billund, Birmingham, Edinburg, Hannover, Krakau, Lyon, Marseille, Nantes, Porto en Rome met 25 tot zelfs 50%.

 

New Destinations

                                               

Almeria (Spanje)

1 x week

Arrecife (Lanzarote)

3 x week

Agadir (Marokko)

1 x week

Boa Vista (Kaapverdië)

2 x week

Enfidha (Tunesië)

1 x week

Fuerteventura (Canarische Eilanden)

1 x week

Hurghada (Egypte)

2 x week

Marsa Alam (Egypte)

1 x week

Palma de Mallorca (Spanje)

1 x week

Sal (Kaapverdië)

1 x week

 

Zomerbestemmingen die vanaf nu ook in de winter worden aangevlogen

Bordeaux (Frankrijk)

4 x week

Funchal (Madeira)

1 x week

 

Frequentieverhogingen bestaande bestemmingen                                

Las Palmas (Canarische Eilanden)

4 x week (+2)

Madrid (Spanje)

tot 23 x week

Rome (Italië)

tot 24 x week (+6)

Tenerife  (Spanje)

7 x week (+5)

Warschau

16 x week (+ 4)

 

Intercontinentaal aanbod

Na de lancering van Mumbai in de lente verhoogt Brussels Airlines tijdens het winterseizoen al het aantal wekelijkse vluchten. De Indische metropool wordt zes in plaats van vijf keer per week verbonden met Brussels Airport.

Brussels Airlines ook haar vluchtfrequenties naar Abidjan en Accra.

Washington wordt, net zoals vorig jaar, tijdelijk niet aangevlogen maar wordt vanaf 19 maart volgend jaar opnieuw bediend.

 

Nieuwe winterbestemming en frequentieverhogingen lange afstandsnetwerk

Mumbai 

6 x week

Abidjan

7 x week ( + 1)

Accra

5 x week (+1)

 

Netwerk
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem