Brussels Airlines vliegt de Rode Duivels naar Zagreb

Brussels Airlines vliegt vandaag het Belgische nationale voetbalelftal naar Zagreb, waar het de mogelijk beslissende kwalificatiematch voor het WK 2014 zal spelen. Voor de gelegenheid werd een Airbus A320 in een Rode Duivels kleedje gestoken.

Vandaag om 17h30 vertrekken de Rode Duivels met Brussels Airlines vlucht SN1177 richting Zagreb voor hun voorlaatste kwalificatiematch voor het WK 2014 in Brazilië. Meer dan 2000 supporters worden verwacht op het tarmac van Brussels Airport om het team uit te wuiven, in het kader van de 7de en laatste Duiveluitdaging.

“We zijn super trots dat we als Belgische nationale maatschappij onze Rode Duivels opnieuw naar hun bestemming mogen vliegen. In mei dit jaar vloog het team ook al met ons naar New York voor hun vriendschappelijke match tegen de  Amerikaanse nationale ploeg, legt Lars Redeligx uit, CCO van Brussels Airlines.  “We hopen dat de Rode Duivels deze week een even mooi resultaat kunnen neerzetten als in de VS.”

Het elftal vertrekt samen met de KBVB op een vliegtuig dat speciaal voor de gelegenheid door Brussels Airlines werd omgedoopt in een Belgian Red Devils toestel: een Airbus A320 kreeg de Belgische driekleur en het Rode Duivels logo aangemeten. Het vliegtuig werd gisteren bestickerd door 5 mensen gedurende 8 uur.. Hoe dat verliep is te bekijken in een time lapse video. Het toestel zal nog langere tijd in de nieuwe kleuren blijven rondvliegen in het Brussels Airlines netwerk.

Alle 3500 Brussels Airlines werknemers wensen de Rode Duivels veel succes in Zagreb! 

Rode Duivels
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem