Brussels Airlines vliegt in kerstsfeer

Ook op 30.000 voet creëert Brussels Airlines deze dagen een echte kerstsfeer. Voor de allereerste keer werd de vliegtuigvloot gedecoreerd met kerstkransen. Passagiers worden verwend met kerstmaaltijden en kunnen liefdadigheidsprojecten steunen. Met scherp geprijsde geschenktickets voor onder de kerstboom lanceert Brussels Airlines ook een origineel eindejaarsgeschenk. 

 

Wie dacht dat er tijdens de kerstnacht niet gereisd wordt heeft het mis. Brussels Airlines voert zes lange afstandsvluchten uit in de nacht van 24 op 25 december. Zo wordt er gevlogen vanuit ondermeer Gambia, Kameroen, Sierra Leone, de US en Israël. De vlucht vanuit New York naar Brussels Airport is zelfs helemaal volzet.

Brussels Airlines heeft dit jaar extra inspanningen geleverd om ook aan boord een echte kerstsfeer te creëren. Zo zijn alle vliegtuigcabines voor het eerst uitgerust met een feestelijk versierde kerstkrans. Ook de boarding muziek is aangepast voor de gelegenheid. Passagiers die intercontinentaal vliegen in Business Class worden verwend met gastronomische gerechten zoals een terrine van wildpaté, St Jacobsschelpen met mascarpone en hertenfilet. Op kerstdag wordt er uiteraard een kerststronk aangesneden. Ook in Economy Class hebben de maaltijden een feestelijk karakter. Alle passagiers worden getrakteerd op Neuhaus chocolade die in een kerstkleedje werd verpakt.

Brussels Airlines contreert zich tijdens deze eindejaarstijd ook op de talrijke liefdadigheidsprojecten in Afrika die via de Brussels Airlines b.foundation worden gesteund. Zo kunnen passagiers aan boord een kerstmuts kopen, waarvan de opbrengst integraal naar b.foundation gaat.

Wie nog op zoek is naar een origineel eindejaarsgeschenk kan bij Brussels Airlines terecht. Nog tot 31 december verkoopt Brussels Airlines b.gift geschenktickets.  Een b.gift ticket kost slechts 99 euro all in en is geldig voor een retourvlucht in de b.light economy class naar één van de dertig geselecteerde Brussels Airlines bestemmingen in Europa. Meer info op www.brusselsairlines.com/bgift

Op de luchthaven bedacht Brussels Airlines een verrassing voor zijn passagiers onder het motto “spread Christmas love”. Passagiers die nietsvermoedend op hun bagage stonden te wachten wisten niet goed wat te denken toen ze op de bagageband een kerstpakje voorbij zagen komen met de boodschap “pick me up and I’m yours”. Degene die het aandurfde om het pakje op te nemen, kreeg een schitterende verrassing van een Brussels Airlines. Bekijk de video om te zien wat er gebeurde.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com