Brussels Airlines vliegt je het nieuwe jaar in

Na een jaar vol uitdagingen, laten we 2009 achter ons en vliegen we het nieuwe jaar in vol goede moed. Brussels Airlines steekt een handje toe en organiseert een eindejaarsvlucht en geeft alle plaasten weg! Wij zorgen voor de vlucht, jij hoeft gewoon te feesten.

De vlucht vertrekt op 31 december in de namiddag en keert ‘s ochtends op 1 januari terug naar Brussel, net op tijd voor de familiebezoekjes! Waar Brussels Airlines je naartoe vliegt, dat kies jij zelf! Het kan Berlijn, Kopenhagen of zelfs Barcelona worden. Via een stemming op onze Facebook goepspagina wordt er beslist waar de vlucht naartoe gaat. Vergeet dus niet om je stem uit te brengen!

Als de bestemming bekend is hoef je enkel nog te wachten tot 18 december, wanneer de plaatsen worden uitgedeeld. Deelnemen is simpel : je « tagt » gewoon jezelf en je vrienden op het vliegtuigplan en weg zijn wij!

Heb je geen account op Facebook? Wij laten je niet in de kou: Brussels Airlines biedt uitzonderlijk extra nieuwjaarstickets aan vanaf 99€ (retour, all-in) naar Rome, Milaan, Genève, Kopenhagen, Frankfurt en Barcelon.

Surf naar www.brusselsairlines.com/NYEF voor meer details

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com