Brussels Airlines vliegt supporters naar het WK in Rusland

Brussels Airlines vliegt supporters naar het WK in Rusland

Wie tijdens het WK voetbal in Rusland de Rode Duivels wil gaan aanmoedigen kan dat met Brussels Airlines. De officiële luchtvaartmaatschappij van de Duivels lanceert vandaag haar fan flights waarmee 2.800 supporters het WK van op de eerste rij kunnen gaan volgen.

Meteen nadat bekend werd gemaakt tegen wie de Rode Duivels uitkomen in de groepsfase van het WK en waar de wedstrijden plaatsvinden, startten Brussels Airlines en de KBVB met het plannen van vluchten om zowel het nationale elftal als de beste supporters ter wereld naar Rusland te brengen. Het resultaat zijn een reeks fan flight formules waarmee supporters van het nationale voetbalteam naar Sotsji, Moskou en Kaliningrad kunnen vliegen voor de wedstrijden tegen Panama, Tunesië en Engeland.

Dankzij de verschillende formules kunnen Rode Duivels supporters zowel  een dagretour maken (vertrek ‘s ochtends, terugkeer meteen na de match), enkele dagen ter plaatse blijven of zelfs de gehele duur van de groepsfase in Rusland blijven (First Stage Fan Flight). Er is ook een formule met een ‘open terugkeer’ voor wie ter plaatse wil blijven tot de Duivels terugkeren (Follow Belgium Fan Flight’). In totaal zal Brussels Airlines 2.800 plaatsen (12 vluchten) kunnen aanbieden voor de supporters. In de dagretour formule is naast de vlucht ook het transport naar het voetbalstadion inbegrepen. Tickets voor de wedstrijden zijn nooit inbegrepen. Meer informatie en reservatie op www.brusselsairlines.com.  

De leden van de Rode Duivels fanclub 1895 genieten van een korting op de vliegticketprijs. Ook voor groepsreis- en incentive organisatoren zijn er speciale voorwaarden uitgewerkt met onder andere toegang tot de luchthavenlounge ( ‘B2B tickets’ – mogelijk vanaf 10 personen).

Als de Rode Duivels zich in Rusland kwalificeren voor de achtste finale, blijft Brussels Airlines de Rode Duivels supporters naar het WK vliegen op bijkomende vluchten, die later worden toegevoegd.

Brussels Airlines is sinds 2014 de officiële luchtvaartmaatschappij van de Rode Duivels. Sindsdien doen de Rode Duivels voor al hun verplaatsingen met het vliegtuig een beroep op Brussels Airlines. Ze doen dat met het officiële Rode Duivels vliegtuig ‘Trident’, een vlamrode Airbus A320 die Brussels Airlines liet schilderen als ode aan de nationale ploeg. Ook voor het vorige WK in Brazilië en voor het EK in Frankrijk vloog Brussels Airlines de Rode Duivels supporters al de wereld rond.

Rode Duivels
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem