Brussels Airlines vliegt The Broken Circle Breakdown crew naar de States voor de Oscars

Maandag 3 februari 2014 — Vanochtend vertrok de crew van The Broken Circle Breakdown op Brussels Airport. Ze vliegen met Brussels Airlines naar New York, waar ze hun promotietour voor de Oscars zullen starten.

Actrice Veerle Baetens, Regisseur Felix van Groeningen en Producer Dirk Impens vertrokken vanochtend met Brussels Airlines richting New York. Dat is namelijk het startpunt van de campagne om hun film, die  eerder deze maand genomineerd werd voor een Oscar in de categorie beste niet-Engelstalige film, in de Verenigde staten te promoten. The Broken Circle Breakdown werd door de LA Times al volop geprezen en maakt een goede kans om op 2 maart het felbegeerde beeldje in de wacht te slepen en mee naar België te brengen. Morgen wordt ook Johan Heldenbergh, die de mannelijke hoofdrol speelt in de film, overgevlogen door Brussels Airlines.

“Als Belgische maatschappij zijn we uiteraard heel trots dat we de crew van deze prachtige film naar New York mogen vliegen. We wensen hen heel veel succes met de promotiecampagne van de film. Ik ben ervan overtuigd dat ze potten zullen breken!”, zegt Lars Redeligx, Chief Commercial Officer van Brussels Airlines.

“Het is ongelofelijk hoe België met ons meeleeft sinds onze nominatie. We hebben echt een Rode Duivels gevoel zo’n beetje.” zegt Dirk Impens, producer van The Broken Circle Breakdown. “Het feit dat Brussels Airlines, dé Belgische nationale maatschappij ons zelf contacteerde met het voorstel om ons over te brengen naar de USA, dat vond ik echt fantastisch. In de 25 jaar dat ik in de business zit, heb ik nog nooit meegemaakt dat een merk me zo spontaan benaderde”. Ter gelegenheid van het partnership zal Brussels Airlines in maart en april The Broken Circle Breakdown aan boord aanbieden aan haar passagiers, op het inflight entertainment systeem van haar langeafstandsvluchten naar de USA en Afrika.