Brussels Airlines vliegt vanaf vandaag naar Toronto

Brussels Airlines vliegt vanaf vandaag naar Toronto

Vanaf vandaag vliegt Brussels Airlines vijf keer per week naar Toronto. Toronto’s Pearson Airport is de eerste Canadese bestemming in het netwerk van Brussels Airlines en een perfecte luchthaven om door te reizen naar talrijke andere bestemmingen in Canada en de States.

Met vlucht SN551 brengt Brussels Airlines vandaag haar nieuwe lijnverbinding tussen de Europese hoofdstad en Toronto tot stand. De inaugurale vlucht was oorspronkelijk gepland tijdens het paasweekend maar kon door de sluiting van Brussels Airport niet doorgaan.

Met Toronto voegt Brussels Airlines het economische zakencentrum van Canada aan haar netwerk toe. Talrijke Canadese bedrijven hebben hun hoofdzetel in de stad of in de regio. Daarnaast is Toronto ook een groeiende toeristische trekpleister en de perfecte uitvalsbasis om de wereldberoemde Niagara Falls te bezoeken.

Vijf keer per week vliegt de Belgische maatschappij tussen Brussels Airport en Toronto. Vluchtdagen zijn dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De vluchten vertrekken telkens in de voormiddag vanuit Brussels Airport en in de vooravond vanuit Toronto.

 

Vluchtnr

Van

Naar

Vertrek

Aankomst

Dagen

SN551

Brussel

Toronto

10:30

13:20

.2.4567

SN552

Toronto

Brussel

18:30

07:50 (+1)

.2.4567

(lokale tijd)

 

Overstapmogelijkheden

Dankzij de nauwe samenwerking met partners Air Canada en United kunnen Brussels Airlines klanten via Toronto ook vlot doorreizen naar talrijke andere bestemmingen in Canada  (Ottawa, Edmonton, Halifax, Quebec, Vancouver, Montreal Metropolitan Airport en St John’s) en de Verenigde Staten (Miami, San Francisco, Los Angeles, Houston, Denver, Detroit, Seattle).

Alle vluchten worden uitgevoerd met Airbus A330 vliegtuigen met Business en Economy Class. Brussels Airlines Cargo biedt ook cargoruimte aan op de route.

Netwerk
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem