Brussels Airlines vliegt vanaf vandaag naar Toronto

Brussels Airlines vliegt vanaf vandaag naar Toronto

Donderdag 7 april 2016 — Vanaf vandaag vliegt Brussels Airlines vijf keer per week naar Toronto. Toronto’s Pearson Airport is de eerste Canadese bestemming in het netwerk van Brussels Airlines en een perfecte luchthaven om door te reizen naar talrijke andere bestemmingen in Canada en de States.

Met vlucht SN551 brengt Brussels Airlines vandaag haar nieuwe lijnverbinding tussen de Europese hoofdstad en Toronto tot stand. De inaugurale vlucht was oorspronkelijk gepland tijdens het paasweekend maar kon door de sluiting van Brussels Airport niet doorgaan.

Met Toronto voegt Brussels Airlines het economische zakencentrum van Canada aan haar netwerk toe. Talrijke Canadese bedrijven hebben hun hoofdzetel in de stad of in de regio. Daarnaast is Toronto ook een groeiende toeristische trekpleister en de perfecte uitvalsbasis om de wereldberoemde Niagara Falls te bezoeken.

Vijf keer per week vliegt de Belgische maatschappij tussen Brussels Airport en Toronto. Vluchtdagen zijn dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De vluchten vertrekken telkens in de voormiddag vanuit Brussels Airport en in de vooravond vanuit Toronto.

 

Vluchtnr

Van

Naar

Vertrek

Aankomst

Dagen

SN551

Brussel

Toronto

10:30

13:20

.2.4567

SN552

Toronto

Brussel

18:30

07:50 (+1)

.2.4567

(lokale tijd)

 

Overstapmogelijkheden

Dankzij de nauwe samenwerking met partners Air Canada en United kunnen Brussels Airlines klanten via Toronto ook vlot doorreizen naar talrijke andere bestemmingen in Canada  (Ottawa, Edmonton, Halifax, Quebec, Vancouver, Montreal Metropolitan Airport en St John’s) en de Verenigde Staten (Miami, San Francisco, Los Angeles, Houston, Denver, Detroit, Seattle).

Alle vluchten worden uitgevoerd met Airbus A330 vliegtuigen met Business en Economy Class. Brussels Airlines Cargo biedt ook cargoruimte aan op de route.