Brussels Airlines vliegt volgende zomer naar populaire Balearenbestemming Palma de Mallorca

Mallorca is  vanaf volgend zomerseizoen wekelijks bereikbaar met Brussels Airlines. Het Spaanse eiland wordt vanaf eind april elke zaterdag met Brussels Airport verbonden. Mallorca is al de tiende Brussels Airlines bestemming in Spanje.

Met Palma de Mallorca (PMI) voegt Brussels Airlines één van de meest populair bestemmingen in Spanje aan haar snel groeiend aanbod toe.  Mallorca verwelkomt jaarlijks tienduizenden Belgische vakantiegangers dankzij de prachtige natuur en het schitterende klimaat. Vanaf 29 april 2017 kunnen ze daar met Brussels Airlines naartoe reizen. 

De vluchten, die allemaal worden uitgevoerd met Airbus A 319/320 toestellen, vertrekken elke zaterdagnamiddag vanuit Brussels Airport en landen 2 uur later in de internationale luchthaven van Palma. De terugvlucht naar Brussel vertrekt vanuit ‘PMI’ in de vooravond. Tickets zijn te koop vanaf vandaag via brusselsairlines.com en de reisagentschappen.

 

Vluchtschema Brussel (BRU)-Palma de Mallorca (PMI) van 29 APR tot 7 OCT 2017:

Vluchtnummer

Van

Naar

Vertrek

Aankomst

Dag van de week

SN3765

BRU

PMI

15:45

17:55

Zaterdag

SN3766

PMI

BRU

18:45

21:05

Zaterdag

 

Mallorca trekt zowel strand- als natuurliefhebbers aan die er kunnen genieten van de kilometerlange zandstranden, de vele cala’s (baaien) en het groene binnenland. Ook heel wat sporters en wielerliefhebbers reizen vaak naar het eiland om er te trainen.  Mallorca onderging de voorbije jaren een stevige metamorfose en hoofdstad Palma ontpopte zich tot een hippe plek met vele loungebars en boutique hotels.

Brussels Airlines heeft de voorbije jaren haar aanbod naar Spanje gevoelig uitgebreid. Zo werden twee jaar geleden Tenerife, Gran Canaria en Ibiza aan het netwerk toegevoegd. Vorige zomer werd Jerez de la Frontera opgenomen in het aanbod. Inclusief nieuwkomer Palma de Mallorca verzorgt Brussels Airlines nu vluchten naar niet minder dan 10 Spaanse bestemmingen.

Mallorca is al de zesde nieuwe bestemming die Brussels Airlines in 2017 lanceert. Eerder werd ook al bekendgemaakt dat het zomeraanbod uitbreidt met Mumbai (India), Yerevan (Armenia), Comiso (Sicilië, Italië), Rhodos (Griekenland)  en Funchal (Madeira, Portugal).

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com