Brussels Airlines vliegt volgende zomer naar populaire Balearenbestemming Palma de Mallorca

Brussels Airlines vliegt volgende zomer naar populaire Balearenbestemming Palma de Mallorca

Mallorca is  vanaf volgend zomerseizoen wekelijks bereikbaar met Brussels Airlines. Het Spaanse eiland wordt vanaf eind april elke zaterdag met Brussels Airport verbonden. Mallorca is al de tiende Brussels Airlines bestemming in Spanje.

Met Palma de Mallorca (PMI) voegt Brussels Airlines één van de meest populair bestemmingen in Spanje aan haar snel groeiend aanbod toe.  Mallorca verwelkomt jaarlijks tienduizenden Belgische vakantiegangers dankzij de prachtige natuur en het schitterende klimaat. Vanaf 29 april 2017 kunnen ze daar met Brussels Airlines naartoe reizen. 

De vluchten, die allemaal worden uitgevoerd met Airbus A 319/320 toestellen, vertrekken elke zaterdagnamiddag vanuit Brussels Airport en landen 2 uur later in de internationale luchthaven van Palma. De terugvlucht naar Brussel vertrekt vanuit ‘PMI’ in de vooravond. Tickets zijn te koop vanaf vandaag via brusselsairlines.com en de reisagentschappen.

 

Vluchtschema Brussel (BRU)-Palma de Mallorca (PMI) van 29 APR tot 7 OCT 2017:

Vluchtnummer

Van

Naar

Vertrek

Aankomst

Dag van de week

SN3765

BRU

PMI

15:45

17:55

Zaterdag

SN3766

PMI

BRU

18:45

21:05

Zaterdag

 

Mallorca trekt zowel strand- als natuurliefhebbers aan die er kunnen genieten van de kilometerlange zandstranden, de vele cala’s (baaien) en het groene binnenland. Ook heel wat sporters en wielerliefhebbers reizen vaak naar het eiland om er te trainen.  Mallorca onderging de voorbije jaren een stevige metamorfose en hoofdstad Palma ontpopte zich tot een hippe plek met vele loungebars en boutique hotels.

Brussels Airlines heeft de voorbije jaren haar aanbod naar Spanje gevoelig uitgebreid. Zo werden twee jaar geleden Tenerife, Gran Canaria en Ibiza aan het netwerk toegevoegd. Vorige zomer werd Jerez de la Frontera opgenomen in het aanbod. Inclusief nieuwkomer Palma de Mallorca verzorgt Brussels Airlines nu vluchten naar niet minder dan 10 Spaanse bestemmingen.

Mallorca is al de zesde nieuwe bestemming die Brussels Airlines in 2017 lanceert. Eerder werd ook al bekendgemaakt dat het zomeraanbod uitbreidt met Mumbai (India), Yerevan (Armenia), Comiso (Sicilië, Italië), Rhodos (Griekenland)  en Funchal (Madeira, Portugal).

Netwerk
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 54 bestemmingen in Europa en 2 in Noord-Amerika. Het bedrijf stelt 3.300 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem