Brussels Airlines voegt Sevilla toe aan het zomeraanbod

Vanaf 4 april biedt Brussels Airlines 3 wekelijkse vluchten aan naar Sevilla. Dankzij de grote marktvraag zet Brussels Airlines opnieuw koers naar deze Zuid-Spaanse stad. De vluchturen zijn perfect geschikt voor vakantiegangers.

Vanaf het zomerseizoen verstevigt Brussels Airlines haar aanwezigheid op het Iberisch Schiereiland. Naast Malaga / Costa del Sol en Faro/Portugese Algarve wordt Sevilla aan het vluchtaanbod toegevoegd. Het échte hart van Andalousië wordt 3 keer per week rechtstreeks verbonden met Brussel.

Sevilla, de hoofdstad van de tapa’s én het decor van Bizet’s opera Carmen, geniet van een prachtig klimaat. De bakermat van de Flamenco ligt bezaaid met prachtige historische gebouwen, een indrukwekkende kathedraal en prachtige paleizen zoals het beroemde Real Alcazar. De hoofdstad van de regio Andalousië is dan ook dé ideale bestemming voor een citytrip of vakantie in een zonovergoten regio. 

Steden zoals Jerez, Cadiz of Cordoba liggen op een boogscheut en ook de bekende badplaatsen van de Costa de la Luz zoals Rota, Chipiona, Chiclana, Sanlucar en Puerto de Santa Maria zijn vlot bereikaar vanuit Sevilla. 

Dankzij de unieke ‘one way’ tarieven van Brussels Airlines en een huurwagen (zie www.brusselsairlines.com) kunnen passagiers de verschillende bestemmingen van Brussels Airlines in de regio combineren. Een heenreis naar Sevilla en Andalousië kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een bezoek aan de Algarve en een terugkeer via Faro. Sevilla wordt terug in het vluchtaanbod opgenomen omdat er een grote marktvraag rees sinds de route in 2007 werd gesloten. Inclusief Sevilla biedt Brussels Airlines deze zomer 6 Spaanse bestemmingen aan (Barcelona, Madrid, Malaga, Palma de Mallorca, Bilbao en Sevilla). Niemand biedt meer vluchten aan naar het Spaanse vasteland dan Brussels Airlines.

De uurregeling van de vluchten met bijvoorbeeld vertrek- en terugkeermogelijkheden op zaterdag én zondag beantwoordt volledig aan de vraag van vakantiegangers en laat citytrips, minitrips en langere vakanties toe. 

Uurregeling vanaf 4 april 2009 

SN 3747 Brussel-Sevilla 10u20-13u15 Dagen 2/6/7 
SN 3748 Sevilla-Brussel 13u55-16u45 Dagen 2/6/7 

Een enkele reis is al mogelijk vanaf 49,99 euro alle taksen inbegrepen. Ticketreservatie is mogelijk via de website www.brusselsairlines.com en via de reisagent.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com