Brussels Airlines voor de tweede opeenvolgende keer bekroond als 'Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij'

Brussels Airlines voor de tweede opeenvolgende keer bekroond als 'Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij'

Vandaag heeft het Amerikaanse magazine Global Traveler voor de 16e keer haar jaarlijkse ‘GT Tested Reader Survey Awards’ uitgereikt. Brussels Airlines strijkt daarbij de prijs voor ' Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij ' op, gebaseerd op feedback van de lezers van het magazine. Het is het tweede jaar op rij dat de luchtvaartmaatschappij de prijs in ontvangst neemt. Brussels Airlines vliegt naar drie bestemmingen in Noord-Amerika, met name New York, Washington en Toronto. Vanaf 29 maart 2020 lanceert de maatschappij vluchten naar Montreal. Op 7 januari vertrekt de laatste seizoensgebonden vlucht naar Toronto.

"Het is een nog grotere eer om voor de tweede opeenvolgende keer de prijs voor ' Beste Trans-Atlantische Luchtvaartmaatschappij ' in ontvangst te mogen nemen. Dat de lezers van Global Traveler ons als winnaar kiezen is een mooi compliment voor ons allemaal bij Brussels Airlines en moedigt ons aan om zowel aan de grond als in de lucht net dat stapje verder te blijven gaan voor onze reiziger".

  •  Christina Foerster, CEO Brussels Airlines

In 2019 investeerde de Belgische luchtvaartmaatschappij in de vernieuwing van haar langeafstandsvloot en verwelkomde ze 7 jongere, stillere en milieuvriendelijkere vliegtuigen. Daarnaast vernieuwde Brussels Airlines ook het interieur van haar langeafstandstoestellen en vliegt nu met een gloednieuwe Business Class, Premium Economy Class en Economy Class van en naar Afrika en Noord-Amerika. Sinds 1 augustus is de nieuwe reisklasse Premium Economy Class beschikbaar op alle vluchten van en naar New York, Washington en Toronto.

"Bij Brussels Airlines vinden we de reis even belangrijk als de bestemming. Deze bekroning is een erkenning voor onze voortdurende inzet voor de reiziger en bewijst nogmaals onze toegevoegde waarde aan de joint venture met Air Canada, de Lufthansa Group en United Airlines. ”

  •  Christophe Allard, Brussels Airlines General Manager Business Development van Brussels Airlines voor Noord- en Zuid-Amerika
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem