Brussels Airlines wil toerisme in België stimuleren met Belgium Stop Over

Brussels Airlines wil toerisme in België stimuleren met Belgium Stop Over

Na het succes van de Hi Belgium Pass lanceert Brussels Airlines een nieuwe reisoptie, zodat passagiers die een overstap maken in Brussel nog meer uit hun reis kunnen halen. Belgium Stop Over laat een bezoek aan België toe van één tot vijf dagen, inclusief gratis toegang tot verschillende musea en activiteiten in twee Belgische steden naar keuze. Met dit nieuwe product wil Brussels Airlines het toerisme in België stimuleren en een ambassadeur zijn voor België.

Vanaf vandaag kunnen passagiers van Brussels Airlines die vanuit de VS, Canada, Israël of India naar Afrika, Europa, de VS, Israël, Canada of India reizen, ervoor kiezen om een korte vakantie in België aan hun reis toe te voegen. Met de Belgium Stop Over kunnen reizigers het beste uit hun overstap in Brussel halen door twee Belgische steden naar keuze te bezoeken en er kosteloos te genieten van een breed gamma aan musea en activiteiten. Dankzij partnerships met Toerisme Vlaanderen, Visit Brussels en Wallonie Belgique Tourisme en 14 Belgische steden, biedt Brussels Airlines gratis toegang tot een lange reeks toeristische activiteiten en musea in Brussel, Antwerpen, Charleroi, Eupen, Gent, Leuven, Luik, Louvain-la-Neuve, Mechelen, Bergen, Namen, Doornik en Ieper. Met de Belgium Stop Over hebben reizigers de keuze om één tot vijf dagen in België te verblijven.

Enerzijds is Brussels Airport een ideale luchthaven om passagiers vlotte verbindingen aan te bieden tussen Noord-Amerika, Europa en Afrika, maar anderzijds is België ook een mooie toeristische bestemming waar veel mensen buiten Europa slechts weinig over weten. Bovendien maakt de kleine oppervlakte van het land meerdere stadsbezoeken in één reis mogelijk. Belgium Stop Over biedt passagiers een ruime keuze aan steden die ze kunnen bezoeken. Van de kleinste stad van Europa - Durbuy - tot de hoofdstad van de mode –Antwerpen-, ze zijn allemaal binnen maximaal twee uur bereikbaar met de trein vanaf Brussels Airport. Zo hebben Brussels Airlines passagiers die overstappen in Brussel nu de keuze tussen een directe connectie of een bezoek aan België voor ze verder reizen naar hun eindbestemming.

België heeft meer te bieden dan veel mensen buiten Europa weten: de zee en de gezellige Belgische kust, de Ardennen en de prachtige bossen om in te wandelen, de vele culturele bezienswaardigheden en historische steden. België is het land van bier en chocolade, met een uitstekende gastronomie en de beste frietjes ter wereld. Congolese ritmes, Belgische dansmuziek, middeleeuwse kunst en revolutionaire architectuur maken België echt uniek. En dit alles op minder dan een uurtje reizen van elkaar, de ideale locatie voor een pitstop van een paar dagen.

Door passagiers te stimuleren om België te ontdekken, benadrukt Brussels Airlines opnieuw haar rol als ambassadeur voor haar land. In april vorig jaar lanceerde de luchtvaartmaatschappij al de Hi Belgium Pass, een succesvol product dat Europese reizigers aanmoedigt om Belgische steden te bezoeken.

Voor meer informatie kunt u terecht op brusselsairlines.com/BelgiumStopOver.

Corporate Product
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem