Brussels Airlines zet in 2017 koers naar India en andere nieuwe bestemmingen

Brussels Airlines zet in 2017 koers naar India en andere nieuwe bestemmingen

Op 26 maart verwelkomt Brussels Airlines het zomerseizoen met nieuwe bestemmingen en hogere vluchtfrequenties. Hoogtepunt is de lancering van de nieuwe verbinding met Mumbai en de groei van het Europese aanbod met toeristische trekpleisters. 

Zowel het Europese als het intercontinentale aanbod groeien gevoelig tijdens het zomerseizoen 2017 dat eind maart start en tot eind oktober loopt.  Tijdens een gemiddelde zomerweek zal Brussels Airlines in vergelijking met vorig jaar 8 procent meer zetels aanbieden. Een overzicht van de nieuwigheden:

Nieuw op korte & Middellange afstand

  • Met Palma De Mallorca (Spanje), Rhodos (Griekenland),  Funchal (Portugal) en Comiso (Sicilië) neemt Brussels Airlines 4 populaire eilanden in haar aanbod van vakantiebestemmingen op.
  • Yerevan, een bestemming die tijdens het winterseizoen al chartervluchten van Brussels Airlines verwelkomde en voorheen niet rechtstreeks bereikbaar was vanuit België, wordt wekelijks en in juli en augustus zelfs twee keer per week verbonden.

Naast deze nieuwkomers verhoogt Brussels Airlines ook haar aantal vluchten naar talrijke bestaande bestemmingen. Porto en Lissabon worden de hele zomer lang twee keer per dag aangevlogen en naar Faro in de Algarve kan dagelijks worden afgereisd. Ook het populaire Alicante (Spaanse Costa Blanca) is vanaf de lente dagelijks bereikbaar met Brussels Airlines. Er zijn ook nog meer wekelijkse frequenties gepland naar Ibiza, Billund, Bordeaux, Parijs CDG, Nantes,  Napels, Warschau en Athene.

Tot slot verhoogt het zetelaanbod naar Milaan Linate, Oslo, Marseille, Milaan Malpensa, Londen Heathrow, Firenze, Bologna, Madrid, Rome, Genève, Wenen en Hamburg gevoelig dankzij de inzet van grotere vliegtuigen.

 

Intercontinentaal

India

Grote nieuwkomer in het intercontinentaal aanbod van Brussels Airlines is Mumbai. Vanaf 30 maart vliegt Brussels Airlines 5 keer per week naar het economische hart van Indië. De Mumbai vluchten kunnen allemaal  gecombineerd worden met Brussels Airlines’ verbindingen naar Afrika, de US en Canada.

Afrika

Abidjan (Ivoorkust) wordt vanaf het zomerseizoen dagelijks in plaats van zes keer per week bediend door Brussels Airlines. Ook naar Accra zet Brussels Airlines vaker koers. De Ghanese hoofdstad, wordt vijf in plaats van vier keer aangevlogen.

Noord-Amerika

Zomerbestemming Washington wordt vanaf eind maart opnieuw zes keer per week aangevlogen. Het Canadese Toronto wordt vijf keer per week verbonden met Brussels Airport en New York dagelijks.  Wie naar één van de vele andere Noord-Amerikaanse bestemmingen wil reizen die Brussels Airlines aanbiedt dankzij de samenwerking met partners Air Canada en United kan dat vlotjes via Toronto en Washington.

Netwerk
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem