De winter staat voor de deur en brengt b.gift van Brussels Airlines mee

De winter staat voor de deur en brengt b.gift van Brussels Airlines mee

Ook dit jaar lanceert Brussels Airlines haar b.gift, een vlucht om onder de kerstboom te leggen. De luchtvaartmaatschappij lanceert een cadeaubon die u de mogelijkheid biedt om uw dierbaren een citytrip of een zonnige vakantie te bieden, of de kans om Amerika te ontdekken. En er zit ook iets in voor de gever, die krijgt tot 1.200 LOOPs bij aankoop van het originele kerstcadeau.

De kerstvakantie is traditioneel een moment waarop veel mensen hun volgende zonnige vakantie of citytrip boeken. Daarom lanceert Brussels Airlines deze winter opnieuw haar populaire b.gift, een vlucht om onder de kerstboom te leggen voor een geliefde of gewoon voor jezelf. Vanaf vandaag tot 2 januari 2019 zijn de geschenkkaarten te koop op brusselsairlines.com/b.gift inzetbaar voor vluchten naar 51 bestemmingen. Een geschenkkaart met 1b.gift (99€) biedt een all-in vliegticket naar 37 bestemmingen in Europa*, terwijl een geschenkkaart met 2 b.gifts (198€) u de keuze biedt tussen 11 zonbestemmingen* en een geschenkkaart met 4 b.gifts (396€) geeft u de mogelijkheid om de prachtige steden New York, Toronto of Washington D.C. Bovendien zit er ook iets in voor degenen die een b.gift cadeau geven, want zij ontvangen LOOPs voor elke aangekochte b.gift.

B.gift ontvangers kunnen hun vlucht online boeken (brusselsairlines.com/vliegmetbgift) met hun cadeaubon van 7 januari tot 1 maart 2019, en vliegen tussen 17 januari en 17 juni 2019.

Meer informatie op brusselsairlines.com/b.gift

*De b.gift bestemmingen:

Onze 37 "City" bestemmingen

Barcelona, Bazel, Berlijn, Bilbao, Billund, Birmingham, Bologna, Bordeaux, Boedapest, Kopenhagen, Edinburgh, Genève, Göteborg, Hamburg, Hannover, Kiev, Krakau, Londen, Lyon, Madrid, Manchester, Marseille, Milaan Linate, Milaan Malpensa, Nantes, Nice, Oslo, Praag, Rome, Stockholm, Toulouse, Turijn, Venetië, Wenen, Vilnius, Warschau, Zagreb.

 

Onze 11 "Zon" bestemmingen

Alicante, Faro, Florence, Las Palmas*, Lanzarote*, Lissabon, Malaga, Napels, Porto, Sevilla, Tenerife*.

*Alleen beschikbaar van 17/01/2019 tot 31/03/2019.

 

Onze 3 "Amerika" bestemmingen

New York, Toronto of Washington D.C.

Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt 3.200 werknemers te werk en exploiteert 40 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. In 2023 verwelkomt Brussels Airlines drie splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen. Daarnaast wil de luchtvaartmaatschappij een eerste vlucht uitvoeren met duurzame brandstof of SAF (Sustainable Aviation Fuel) tegen 2023.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem