De winter staat voor de deur en brengt b.gift van Brussels Airlines mee

De winter staat voor de deur en brengt b.gift van Brussels Airlines mee

Ook dit jaar lanceert Brussels Airlines haar b.gift, een vlucht om onder de kerstboom te leggen. De luchtvaartmaatschappij lanceert een cadeaubon die u de mogelijkheid biedt om uw dierbaren een citytrip of een zonnige vakantie te bieden, of de kans om Amerika te ontdekken. En er zit ook iets in voor de gever, die krijgt tot 1.200 LOOPs bij aankoop van het originele kerstcadeau.

De kerstvakantie is traditioneel een moment waarop veel mensen hun volgende zonnige vakantie of citytrip boeken. Daarom lanceert Brussels Airlines deze winter opnieuw haar populaire b.gift, een vlucht om onder de kerstboom te leggen voor een geliefde of gewoon voor jezelf. Vanaf vandaag tot 2 januari 2019 zijn de geschenkkaarten te koop op brusselsairlines.com/b.gift inzetbaar voor vluchten naar 51 bestemmingen. Een geschenkkaart met 1b.gift (99€) biedt een all-in vliegticket naar 37 bestemmingen in Europa*, terwijl een geschenkkaart met 2 b.gifts (198€) u de keuze biedt tussen 11 zonbestemmingen* en een geschenkkaart met 4 b.gifts (396€) geeft u de mogelijkheid om de prachtige steden New York, Toronto of Washington D.C. Bovendien zit er ook iets in voor degenen die een b.gift cadeau geven, want zij ontvangen LOOPs voor elke aangekochte b.gift.

B.gift ontvangers kunnen hun vlucht online boeken (brusselsairlines.com/vliegmetbgift) met hun cadeaubon van 7 januari tot 1 maart 2019, en vliegen tussen 17 januari en 17 juni 2019.

Meer informatie op brusselsairlines.com/b.gift

*De b.gift bestemmingen:

Onze 37 "City" bestemmingen

Barcelona, Bazel, Berlijn, Bilbao, Billund, Birmingham, Bologna, Bordeaux, Boedapest, Kopenhagen, Edinburgh, Genève, Göteborg, Hamburg, Hannover, Kiev, Krakau, Londen, Lyon, Madrid, Manchester, Marseille, Milaan Linate, Milaan Malpensa, Nantes, Nice, Oslo, Praag, Rome, Stockholm, Toulouse, Turijn, Venetië, Wenen, Vilnius, Warschau, Zagreb.

 

Onze 11 "Zon" bestemmingen

Alicante, Faro, Florence, Las Palmas*, Lanzarote*, Lissabon, Malaga, Napels, Porto, Sevilla, Tenerife*.

*Alleen beschikbaar van 17/01/2019 tot 31/03/2019.

 

Onze 3 "Amerika" bestemmingen

New York, Toronto of Washington D.C.

Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem