De winter staat voor de deur en brengt b.gift van Brussels Airlines mee

De winter staat voor de deur en brengt b.gift van Brussels Airlines mee

Ook dit jaar lanceert Brussels Airlines haar b.gift, een vlucht om onder de kerstboom te leggen. De luchtvaartmaatschappij lanceert een cadeaubon die u de mogelijkheid biedt om uw dierbaren een citytrip of een zonnige vakantie te bieden, of de kans om Amerika te ontdekken. En er zit ook iets in voor de gever, die krijgt tot 1.200 LOOPs bij aankoop van het originele kerstcadeau.

De kerstvakantie is traditioneel een moment waarop veel mensen hun volgende zonnige vakantie of citytrip boeken. Daarom lanceert Brussels Airlines deze winter opnieuw haar populaire b.gift, een vlucht om onder de kerstboom te leggen voor een geliefde of gewoon voor jezelf. Vanaf vandaag tot 2 januari 2019 zijn de geschenkkaarten te koop op brusselsairlines.com/b.gift inzetbaar voor vluchten naar 51 bestemmingen. Een geschenkkaart met 1b.gift (99€) biedt een all-in vliegticket naar 37 bestemmingen in Europa*, terwijl een geschenkkaart met 2 b.gifts (198€) u de keuze biedt tussen 11 zonbestemmingen* en een geschenkkaart met 4 b.gifts (396€) geeft u de mogelijkheid om de prachtige steden New York, Toronto of Washington D.C. Bovendien zit er ook iets in voor degenen die een b.gift cadeau geven, want zij ontvangen LOOPs voor elke aangekochte b.gift.

B.gift ontvangers kunnen hun vlucht online boeken (brusselsairlines.com/vliegmetbgift) met hun cadeaubon van 7 januari tot 1 maart 2019, en vliegen tussen 17 januari en 17 juni 2019.

Meer informatie op brusselsairlines.com/b.gift

*De b.gift bestemmingen:

Onze 37 "City" bestemmingen

Barcelona, Bazel, Berlijn, Bilbao, Billund, Birmingham, Bologna, Bordeaux, Boedapest, Kopenhagen, Edinburgh, Genève, Göteborg, Hamburg, Hannover, Kiev, Krakau, Londen, Lyon, Madrid, Manchester, Marseille, Milaan Linate, Milaan Malpensa, Nantes, Nice, Oslo, Praag, Rome, Stockholm, Toulouse, Turijn, Venetië, Wenen, Vilnius, Warschau, Zagreb.

 

Onze 11 "Zon" bestemmingen

Alicante, Faro, Florence, Las Palmas*, Lanzarote*, Lissabon, Malaga, Napels, Porto, Sevilla, Tenerife*.

*Alleen beschikbaar van 17/01/2019 tot 31/03/2019.

 

Onze 3 "Amerika" bestemmingen

New York, Toronto of Washington D.C.

Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem