Delhaize en Brussels Airlines sluiten partnership

Delhaize België en Brussels Airlines hebben een overeenkomst gesloten waardoor klanten vanaf 26 april Privilege mijlen kunnen inruilen voor plus-punten en plus-punten kunnen omzetten in Privilege mijlen. 700 mijlen kunnen omgeruild worden voor 500 plus-punten en bonnen van 5 euro kunnen omgezet worden in 700 Privilege mijlen. Zo wordt boodschappen doen of vliegen nog goedkoper. Hierdoor breiden de voordelen en partners verbonden met de plus-kaart en de Privilege kaart nog verder uit en kunnen de leden van nog meer aanbiedingen genieten.

Plus-punten en Privilege-mijlen inwisselbaar

Delhaize België en Brussels Airlines hebben een partnership gesloten waardoor de klanten van nog meer voordelen kunnen genieten. Vanaf 26 april kan iedereen die in het bezit is van een plus-kaart en lid is van het Privilege programma mijlen inruilen voor plus-punten en omgekeerd. 

Indien men dankzij het Privilege programma van Brussels Airlines mijlen heeft gespaard, kan men die omzetten in plus-punten. Per 700 mijlen krijgt men 500 plus-punten, meteen goed dus voor een bon van 5 euro. Deze bonnen van 5 euro zijn bovendien meer waard dankzij de aanbiedingen bij Delhaize waarbij bonnen kunnen ingeruild worden voor kwaliteitsproducten die veel meer waard zijn dan 5 euro. Daarenboven kunnen klanten hun bonnen van 5 euro omzetten in Privilege mijlen. In ruil voor een bon van 5 euro, krijgt men 700 mijlen en kan men dus aan een snel tempo vliegtickets bijeensparen voor gratis vluchten met Brussels Airlines en haar partners naar meer dan 800 bestemmingen wereldwijd.

“Naast het omruilen van plus-punten voor Privilege mijlen, gaan we ook promotieacties voeren waardoor onze klanten bijvoorbeeld korting krijgen wanneer ze vluchten van Brussels Airlines boeken”, aldus Hilde Vanneste, Director Customer Care. “De samenwerking met Brussels Airlines is voortgevloeid uit de contacten die in het kader van Living Tomorrow werden gelegd. Living Tomorrow dient als kennisplatform voor de verschillende partners.”

Genieten van de voordelen van deze samenwerking

Om van deze voordelen te genieten, moet men enkel in het bezit zijn van een plus-kaart en een Privilege kaart. Beide zijn heel gemakkelijk te verkrijgen. Een plus-kaart kan men aanvragen bij het onthaal van Delhaize-winkels, Di en Tom&Co-winkels, bij Cash Fresh en bij Q8. De plus-kaart is gratis en biedt tal van voordelen.

Lid worden van Privilege is eveneens gemakkelijk en gratis en biedt de mogelijkheid om mijlen te sparen om gratis het vliegtuig te nemen (exclusief taxen). Privilege mijlen omzetten in plus-punten kan via de website www.privilege.brusselsairlines.com of door het call center te bellen. Bonnen van 5 euro inruilen tegen 700 mijlen kan aan het onthaal van alle Delhaize supermarkten, AD en Proxy Delhaize, Cash Fresh, Di en Tom&Co-winkels.

De plus-kaart: 3 miljoen trouwe klanten en tal van voordelen

16 jaar na de lancering is de plus-kaart een zeer succesvolle getrouwheidskaart. Bijna 3 miljoen klanten gebruiken hun plus-kaart regelmatig en genieten dus van de voordelen die eraan verbonden zijn. De aankopen van klanten met een plus-kaart vertegenwoordigen zo’n 90% van de totale omzet van de Delhaize-winkels. Bovendien worden maandelijks maar liefst 500.000 bonnen van 5 euro uitgedeeld aan trouwe klanten.

Met de plus-kaart spaart de klant punten bij zijn aankopen. Per aankoopschijf van 2 euro ontvangt men één punt. Maar door de aanbiedingen met extra plus-punten bij aankoop van bepaalde producten en het sparen van punten bij partners, kan het sparen veel sneller gaan. Men krijgt ook extra plus-punten telkens men herbruikbare alternatieven gebruikt om de boodschappen in mee te nemen, zoals herbruikbare tassen, smartboxen, enz. Wanneer men 500 punten gespaard heeft, ontvangt men een bon van 5 euro die men bij de volgende aankopen bij Delhaize kan gebruiken, die men kan inruilen voor Privilege mijlen of waarmee men een selectie van artikelen tegen korting kan aanschaffen. Deze selectie wijzigt tijdens het jaar en omvat bijvoorbeeld keukenartikelen, badartikelen, enz. Hierdoor hebben klanten met een plus-kaart 0,5% extra korting op al hun aankopen.

Daarnaast zijn er ook aanbiedingen bij partners van de plus-kaart. Zo kan men met de plus-kaart korting krijgen bij het bestellen van vliegtickets, goedkoper naar bepaalde spektakels gaan, enz. De plus-gids, die te verkrijgen is in de Delhaize-winkels, omvat de belangrijkste aanbiedingen en spaarprogramma’s. Een volledig overzicht vindt men terug op de website www.pluskaart.be.

Privilege, het frequent flyer programma van Brussels Airlines met meer dan 40 partners

Privilege telt bijna een half miljoen leden waarvan iets meer dan de helft in België woont. Leden kunnen niet alleen mijlen verdienen wanneer ze naar meer dan 70 bestemmingen van Brussels Airlines vliegen, maar ook wanneer ze in hotels verblijven, een auto huren, winkelen, of hun GSM of kredietkaart gebruiken. Het partnership met Delhaize past perfect bij de strategie om het netwerk van Privilege verder uit te breiden naar bedrijven die niet direct met vliegen te maken hebben. Deze komt voort uit de vraag van de Privilege leden zelf die steeds meer op zoek gaan naar manieren om mijlen te verdienen, ook wanneer ze niet reizen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com