Dubbel zo veel Brussels Airlines vluchten voor jubileumeditie Tomorrowland

Voor het derde jaar op rij is Brussels Airlines de reispartner van Tomorrowland. De maatschappij zal dit jaar 15.000 feestvierders naar België vliegen van over heel de wereld.

Vorig jaar werden er 214 verschillende nationaliteiten geteld op Tomorrowland. Zo’n 13.000 bezoekers reisden met een Global Journey pakket naar Tomorrowland en ook dit jaar worden er opnieuw speciale reispakketen met vervoer, verblijf en toegang tot het festival aangeboden. Vorig jaar vloog Brussels Airlines 8.000 feestvierders naar België en dit jaar biedt de maatschappij opnieuw vluchten aan met vertrek over heel de wereld. In totaal, verspreid over twee weekends, zullen 15.000 passagiers door Brussels Airlines naar Tomorrowland worden gevlogen, op 150 verschillende vluchten vanuit 50 steden in Europa, Afrika en de USA. Nog eens 2.500 Tomorrowlandgangers vliegen naar België met Lufthansa, Thai Airways of Air Canada vanuit de USA, Canada, Zuid-Amerika, Australië en Azië.
 

Vorig jaar zette Brussels Airlines twee Airbus A330 toestellen in voor party flights met live DJ’s aan boord  vanuit Basel en Tel Aviv. Naar goede gewoonte start het Tomorrowland gevoel ook dit jaar vanaf het vertrek: de Brussels Airlines vluchten zullen omgetoverd worden tot party flights en zullen baden in de magische Tomorrowland sfeer.
Global Journey selecteerde ook drie hotels die getransformeerd zullen worden tot échte Tomorrowland hotels. Vanaf de check-in zullen de bezoekers dus al helemaal in de sfeer zitten.


De Global Journey verkoop, die naast vluchten ook treintickets zal aanbieden, gaat zaterdag 1 februari om 17h van start. Via tomorrowland.com kunnen geïnteresseerden hun reispakket nu al van van a tot z samenstellen en de prijs berekenen. 

Tomorrowland
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem