Dubbel zo veel Brussels Airlines vluchten voor jubileumeditie Tomorrowland

Voor het derde jaar op rij is Brussels Airlines de reispartner van Tomorrowland. De maatschappij zal dit jaar 15.000 feestvierders naar België vliegen van over heel de wereld.

Vorig jaar werden er 214 verschillende nationaliteiten geteld op Tomorrowland. Zo’n 13.000 bezoekers reisden met een Global Journey pakket naar Tomorrowland en ook dit jaar worden er opnieuw speciale reispakketen met vervoer, verblijf en toegang tot het festival aangeboden. Vorig jaar vloog Brussels Airlines 8.000 feestvierders naar België en dit jaar biedt de maatschappij opnieuw vluchten aan met vertrek over heel de wereld. In totaal, verspreid over twee weekends, zullen 15.000 passagiers door Brussels Airlines naar Tomorrowland worden gevlogen, op 150 verschillende vluchten vanuit 50 steden in Europa, Afrika en de USA. Nog eens 2.500 Tomorrowlandgangers vliegen naar België met Lufthansa, Thai Airways of Air Canada vanuit de USA, Canada, Zuid-Amerika, Australië en Azië.
 

Vorig jaar zette Brussels Airlines twee Airbus A330 toestellen in voor party flights met live DJ’s aan boord  vanuit Basel en Tel Aviv. Naar goede gewoonte start het Tomorrowland gevoel ook dit jaar vanaf het vertrek: de Brussels Airlines vluchten zullen omgetoverd worden tot party flights en zullen baden in de magische Tomorrowland sfeer.
Global Journey selecteerde ook drie hotels die getransformeerd zullen worden tot échte Tomorrowland hotels. Vanaf de check-in zullen de bezoekers dus al helemaal in de sfeer zitten.


De Global Journey verkoop, die naast vluchten ook treintickets zal aanbieden, gaat zaterdag 1 februari om 17h van start. Via tomorrowland.com kunnen geïnteresseerden hun reispakket nu al van van a tot z samenstellen en de prijs berekenen. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com