Economy Privilege heel positief onthaald door Brussels Airlines klanten

Economy Privilege heel positief onthaald door Brussels Airlines klanten

Bijna twee maand na de start van Economy Privilege, blikt Brussels Airlines terug op een succesvolle lancering van haar nieuwe lange aftsandsproduct.

Om de lancering van Economy Privilege te vieren verraste Brussels Airlines 20.000 van haar klanten met een upgrade in juli en augustus, om de voordelen zelf te kunnen ervaren. De eerste reacties van de klanten zijn lovend en de reservaties voor de komende maanden zijn veelbelovend.

Voor €120 (en nu tijdelijk zelfs voor €99) krijg je meer beenruimte, kan de rugleuning verder naar achter, krijg je een glas champagne, een vliegkit en een upgraded ervaring. Economy Privilege is beschikbaar op alle langeaftsandsvluchten van Brussels Airlines en wordt aangeboden als eenextra optie bovenop je Economy Class ticket, dus de prijs blijft hetzelfde, welk tarief je oorspronkelijk ook betaald hebt.
 

NOTE: initieel werd Economy Privilege gelanceerd als ‘Economy Plus’, maar naar aanleiding van feedback van de klant werd duidelijk dat er verwarring was met andere maatschappijen die een product hebben met een similaire naam. Dit zou verkeerde verwachtingen kunnen creëren, en aangezien Brussels Airlines haar nieuwe reisklasse echt wil differentiëren, besliste ze om deze om te dopen naar Economy Privilege

Product
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem