Economy Privilege heel positief onthaald door Brussels Airlines klanten

Economy Privilege heel positief onthaald door Brussels Airlines klanten

Bijna twee maand na de start van Economy Privilege, blikt Brussels Airlines terug op een succesvolle lancering van haar nieuwe lange aftsandsproduct.

Om de lancering van Economy Privilege te vieren verraste Brussels Airlines 20.000 van haar klanten met een upgrade in juli en augustus, om de voordelen zelf te kunnen ervaren. De eerste reacties van de klanten zijn lovend en de reservaties voor de komende maanden zijn veelbelovend.

Voor €120 (en nu tijdelijk zelfs voor €99) krijg je meer beenruimte, kan de rugleuning verder naar achter, krijg je een glas champagne, een vliegkit en een upgraded ervaring. Economy Privilege is beschikbaar op alle langeaftsandsvluchten van Brussels Airlines en wordt aangeboden als eenextra optie bovenop je Economy Class ticket, dus de prijs blijft hetzelfde, welk tarief je oorspronkelijk ook betaald hebt.
 

NOTE: initieel werd Economy Privilege gelanceerd als ‘Economy Plus’, maar naar aanleiding van feedback van de klant werd duidelijk dat er verwarring was met andere maatschappijen die een product hebben met een similaire naam. Dit zou verkeerde verwachtingen kunnen creëren, en aangezien Brussels Airlines haar nieuwe reisklasse echt wil differentiëren, besliste ze om deze om te dopen naar Economy Privilege

Product
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 54 bestemmingen in Europa en 2 in Noord-Amerika. Het bedrijf stelt 3.300 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem