Economy Privilege heel positief onthaald door Brussels Airlines klanten

Bijna twee maand na de start van Economy Privilege, blikt Brussels Airlines terug op een succesvolle lancering van haar nieuwe lange aftsandsproduct.

Om de lancering van Economy Privilege te vieren verraste Brussels Airlines 20.000 van haar klanten met een upgrade in juli en augustus, om de voordelen zelf te kunnen ervaren. De eerste reacties van de klanten zijn lovend en de reservaties voor de komende maanden zijn veelbelovend.

Voor €120 (en nu tijdelijk zelfs voor €99) krijg je meer beenruimte, kan de rugleuning verder naar achter, krijg je een glas champagne, een vliegkit en een upgraded ervaring. Economy Privilege is beschikbaar op alle langeaftsandsvluchten van Brussels Airlines en wordt aangeboden als eenextra optie bovenop je Economy Class ticket, dus de prijs blijft hetzelfde, welk tarief je oorspronkelijk ook betaald hebt.
 

NOTE: initieel werd Economy Privilege gelanceerd als ‘Economy Plus’, maar naar aanleiding van feedback van de klant werd duidelijk dat er verwarring was met andere maatschappijen die een product hebben met een similaire naam. Dit zou verkeerde verwachtingen kunnen creëren, en aangezien Brussels Airlines haar nieuwe reisklasse echt wil differentiëren, besliste ze om deze om te dopen naar Economy Privilege

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com