Frietjes vliegen met Brussels Airlines

Frietjes vliegen met Brussels Airlines

België staat bekend om Kuifje, om surrealisme, om Tomorrowland, om chocolade, om… frieten uiteraard. Net dit bood Brussels Airlines nog niet aan in de lucht, maar daar komt nu verandering in. Vanaf vandaag heeft Brussels Airlines een pakje frieten op haar in-flight menu staan, mét mayo of ketchup natuurlijk.

De Belgische frietjes zijn beschikbaar op alle Europese vluchten langer dan 2u. Naast frietjes zullen er binnenkort ook warme wafels verkrijgbaar zijn op de vluchten, waar veel buitenlandse reizigers van houden.

Brussels Airlines zet zich sinds jaren in om een vliegende ambassadeur te zijn voor België en om buitenlandse klanten zoveel mogelijk te laten kennismaken met het beste dat ons land te bieden heeft. Voor de Belgische klanten wil de maatschappij dan weer een thuisgevoel geven vanaf ze aan boord van hun vlucht stappen. Zo heeft Brussels Airlines maaltijden van Belgische sterrenchefs aan boord van langeaftsandvluchten, Belgische bieren, kazen en chocolade. Daarnaast hebben ze 3 vliegtuig gewijd aan Belgische iconen: Kuifje, Magritte en de Rode Duivels.

Product
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem