Frietjes vliegen met Brussels Airlines

Frietjes vliegen met Brussels Airlines

België staat bekend om Kuifje, om surrealisme, om Tomorrowland, om chocolade, om… frieten uiteraard. Net dit bood Brussels Airlines nog niet aan in de lucht, maar daar komt nu verandering in. Vanaf vandaag heeft Brussels Airlines een pakje frieten op haar in-flight menu staan, mét mayo of ketchup natuurlijk.

De Belgische frietjes zijn beschikbaar op alle Europese vluchten langer dan 2u. Naast frietjes zullen er binnenkort ook warme wafels verkrijgbaar zijn op de vluchten, waar veel buitenlandse reizigers van houden.

Brussels Airlines zet zich sinds jaren in om een vliegende ambassadeur te zijn voor België en om buitenlandse klanten zoveel mogelijk te laten kennismaken met het beste dat ons land te bieden heeft. Voor de Belgische klanten wil de maatschappij dan weer een thuisgevoel geven vanaf ze aan boord van hun vlucht stappen. Zo heeft Brussels Airlines maaltijden van Belgische sterrenchefs aan boord van langeaftsandvluchten, Belgische bieren, kazen en chocolade. Daarnaast hebben ze 3 vliegtuig gewijd aan Belgische iconen: Kuifje, Magritte en de Rode Duivels.

Product
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem