Frietjes vliegen met Brussels Airlines

Frietjes vliegen met Brussels Airlines

Vrijdag 1 juli 2016 — België staat bekend om Kuifje, om surrealisme, om Tomorrowland, om chocolade, om… frieten uiteraard. Net dit bood Brussels Airlines nog niet aan in de lucht, maar daar komt nu verandering in. Vanaf vandaag heeft Brussels Airlines een pakje frieten op haar in-flight menu staan, mét mayo of ketchup natuurlijk.

De Belgische frietjes zijn beschikbaar op alle Europese vluchten langer dan 2u. Naast frietjes zullen er binnenkort ook warme wafels verkrijgbaar zijn op de vluchten, waar veel buitenlandse reizigers van houden.

Brussels Airlines zet zich sinds jaren in om een vliegende ambassadeur te zijn voor België en om buitenlandse klanten zoveel mogelijk te laten kennismaken met het beste dat ons land te bieden heeft. Voor de Belgische klanten wil de maatschappij dan weer een thuisgevoel geven vanaf ze aan boord van hun vlucht stappen. Zo heeft Brussels Airlines maaltijden van Belgische sterrenchefs aan boord van langeaftsandvluchten, Belgische bieren, kazen en chocolade. Daarnaast hebben ze 3 vliegtuig gewijd aan Belgische iconen: Kuifje, Magritte en de Rode Duivels.

Vanaf nu vliegen ook frieten met Brussels Airlines