Jouw foto op het vliegtuig van de Rode Duivels!

Jouw foto op het vliegtuig van de Rode Duivels!

Brussels Airlines gaat met de KBVB en de Rode Duivels op zoek naar zes Rode Duivelfans die met hun foto op het Rode Duivels-vliegtuig willen pronken.

Tussen 29 april en 8 mei gaan Brussels Airlines, de KBVB en de Rode Duivels op zoek naar 6 Rode Duivels fans die hen kunnen overtuigen dat zij dé ultieme diehard fans zijn van het Belgische nationale elftal. Deze fans krijgen de kans om hun foto over heel Europa te laten vliegen op het officiële Rode Duivels vliegtuig, Trident. Het duivelse vliegtuig werd door Brussels Airlines gecreëerd in de aanloop naar het Europese Kampioenschap in Frankrijk en zal de spelers naar hun matchen vliegen.

Kandidaten die denken dat ze alles in huis hebben om verkozen te worden als beste fan, kunnen een foto van zichzelf die hun super fan status bevestigt, uploaden op brusselsairlines.com/superfan

Op 9 mei kiest een jury bij Brussels Airlines en de KBVB 6 winnaars die een plaats naast de Rode Duivels op het Trident-vliegtuig winnen en een exclusieve uitnodiging om het vliegtuig binnenin te bezoeken en het resultaat zelf te bekijken.

Brussels Airlines is de officiële luchtvaartmaatschappij van de Rode Duivels en vliegt het nationale elftal met trots naar hun buitenlandse wedstrijden.

Rode Duivels
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 54 bestemmingen in Europa en 2 in Noord-Amerika. Het bedrijf stelt 3.300 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem