Groepsboekingen nog makkelijker dankzij nieuwe tool op brusselsairlines.com

Aanvragers krijgen een uitgebreide offerte eenvoudig via mail

Brussel, 4 april 2024 – Vanaf vandaag is een nieuwe tool voor groepsboekingen beschikbaar op brusselsairlines.com. Hierdoor kunnen vriendengroepen, families of collega's die samen willen reizen hun vluchten eenvoudiger boeken. De tool is beschikbaar voor alle network airlines van Lufthansa Group: Brussels Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa en Swiss. ​

Boekingen op de website van Brussels Airlines zijn mogelijk voor groepen tot negen personen. Wie met een grotere groep wil reizen kan voortaan terecht op de groep-pagina op brusselsairlines.com om een offerte aan te vragen. Reizigers kunnen een formulier invullen en krijgen achteraf een gedetailleerd voorstel in hun mailbox, met alle opties. Deze tool is beschikbaar voor alle netwerk luchtvaartmaatschappijen van Lufthansa Group.

“De slogan van Brussels Airlines is: ‘you’re in good company’. ​ Dit betekent dat we de best mogelijke service willen aanbieden voor iedereen. Een vlotte boekingservaring en digitale innovaties zijn dus een logische stap waarmee we inspelen op de noden van reizigers. Het is belangrijker dan ooit om zeer eenvoudig via de website te kunnen boeken, en met enkele klikken alle nodige informatie te vinden, ook voor grotere groepen." ​
-
Caroline Lammens, Head of Sales Services and Groups, Brussels Airlines

Brussels Airlines vervoert momenteel meer dan 11.000 reizigers per jaar die in groep reizen, verspreid over meer dan 700 groepen. Zakelijke groepsreizen en groepsreizen via reisagenten zijn niet inbegrepen in deze cijfers.

Nico Cardone

For media requests only

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com