Justine Henin beveelt Brussels Airlines aan

Justine Henin vliegt graag met Brussels Airlines en dat gaat de wereldberoemde tennisster de volgende maanden ook bevestigen in reclamecampagnes van de Belgische luchtvaartmaatschappij. Brussels Airlines en Justine Henin hebben zoveel gemeen dat beiden bijna natuurlijke partners zijn en gaan samenwerken.

De voorbije jaren verwelkomden de bemanningen van Brussels Airlines een immer vriendelijke Justine Henin al herhaaldelijk aan boord. De tennisster maakt voor haar Europese verplaatsingen vrijwel altijd gebruik van het uitgebreide netwerk, de service  en de scherpe prijs/kwaliteit van Brussels Airlines, de grootste Belgische luchvaart-maatschappij. 

Met haar b.flex economy+ reisformule die toelaat om tijd uit te sparen, vluchten en afreisdata te wijzigen heeft Brussels Airlines dan ook een prijsvoordelige ‘all in’ reisformule ontwikkeld die steeds meer tijdsgevoelige passagiers zoals Justine en zakenlui aanspreekt.

Brussels Airlines streeft ook nog eens dezelfde waarden na die Justine Henin uitstraalt: een zeer professionele sportieve aanpak, vertrouwen, hard werken en permanent streven naar verbetering. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Justine zijn bovendien een uithangbord voor ons land in het buitenland. 

Het is dan ook logisch dat beiden elkaar vonden. De nummer één tennisster gaat actief het uitstekende b.flex aanbod van Brussels Airlines promoten en dit via ondermeer internationale marketingacties. Ook met het liefdadigheidsproject van Justine, les 20 Coeurs, associeert Brussels Airlines zich zeer graag. Om het verrassingseffect te behouden kunnen we vandaag nog niet meer verklappen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com