Lounge van Brussels Airlines hoort bij de beste ter wereld

In een onderzoek van Business Traveller werd de Brussels Airlines luchthavenlounge opgenomen in de lijst met beste lounges ter wereld. Een uitzonderlijk goed resultaat voor een lounge die pas enkele maanden geleden de deuren opende.

Business Traveller, het wereldwijd befaamde magazine voor de zakenreiziger, stelde een lijst op van de 50 beste lounges ter wereld. Hierin werd ook de zogenaamde Sunrise Lounge opgenomen, de lounge die exclusief voorbehouden wordt voor alle Brussels Airlines vluchten naar Afrika. De Sunrise Lounge wordt ondermeer geprezen voor de uitgebreide voorzieningen en services, maar ook voor het prachtig uitzicht over de landingsbaan. Het feit dat deze lounge pas eind vorig jaar geopend werd, maakt de uitstekende prestatie extra uitzonderlijk. 

Deze onderscheiding toont aan dat de Brussels Airlines lounge in zeer korte tijd de zakenreizigers heeft kunnen overtuigen door haar uitstekend onthaal, comfort en service. De Sunrise Lounge biedt naast de klassieke faciliteiten ook de mogelijkheid om een douche te nemen. De passagier kan zich ontspannen in het rustige gedeelte met ligzetels en relaxmuziek. Door de strategische ligging van de lounge zijn de passagiers bovendien slechts enkele meters van hun gate verwijderd. 

De Sunrise Lounge bevindt zich in het hart van terminal T op Brussels Airport. Deze zone, op het einde van terminal A, wordt exclusief voorbehouden voor de Afrika vluchten van Brussels Airlines. Naast de geprezen lounge vinden de passagiers hier ondermeer een internet corner, een relax zone, een bar die volledig in het teken staat van sport en een speciale kinderhoek. Al deze voorzieningen zorgen ervoor dat iedere passagier op de meest comfortabele manier de vlucht kan afwachten. 

Brussels Airlines is blij dat het professionalisme en enthousiasme van haar personeel, dat steeds naar de beste service streeft, duidelijk geapprecieerd wordt door de businesspassagier. Deze erkenning door ’s werelds belangrijkste magazine voor zakenreizigers, moedigt de maatschappij aan om ook in de toekomst steeds te blijven investeren in de best mogelijke service voor iedere passagier.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com