Nathalie Erdmanis nieuwe VP Marketing Brussels Airlines

Nathalie Erdmanis wordt vanaf 1 juli de nieuwe Vice President Marketing van Brussels Airlines. Samen met het Brussels Airlines Marketing Team zal zij verder werken aan de ontwikkeling en versterking van het Brussels Airlines merk.

De marketingstrategie van Brussels Airlines is aan een nieuwe fase toe. Bedoeling is om in een zeer competitieve marketingomgeving de klantenloyauteit verder te verstevigen en het Brussels Airlines merk verder te ontwikkelen. Nathalie Erdmanis (43) zal als nieuwe Vice President Marketing en samen met het Brussels Airlines Marketing Team deze doelstelling nastreven.

Nathalie Erdmanis was tot vandaag Marketing Director Residential Market bij Mobistar. Ze bezit een Master Degree in Management, Finance en Business van de Solvay Business School en werkte eerder voor Danone, Winterthur, Spadel en McDonald’s. Ze doceert ook aan de European Communications School en ze wordt herhaaldelijk gevraagd als jurylid voor marketingcompetities. Haar expertise en aanpak werd de voorbije jaren regelmatig door de industrie erkend en beloond met awards.

“Met Nathalie Erdmanis trekken we een zeer ervaren marketeer aan die onze uitdagingen kan aangaan en onze merknaam nog beter kan positioneren”, zegt Brussels Airlines Chief Commercial Officer Lars Redeligx. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com