Nathalie Erdmanis nieuwe VP Marketing Brussels Airlines

Vrijdag 20 juni 2014 — Nathalie Erdmanis wordt vanaf 1 juli de nieuwe Vice President Marketing van Brussels Airlines. Samen met het Brussels Airlines Marketing Team zal zij verder werken aan de ontwikkeling en versterking van het Brussels Airlines merk.

De marketingstrategie van Brussels Airlines is aan een nieuwe fase toe. Bedoeling is om in een zeer competitieve marketingomgeving de klantenloyauteit verder te verstevigen en het Brussels Airlines merk verder te ontwikkelen. Nathalie Erdmanis (43) zal als nieuwe Vice President Marketing en samen met het Brussels Airlines Marketing Team deze doelstelling nastreven.

Nathalie Erdmanis was tot vandaag Marketing Director Residential Market bij Mobistar. Ze bezit een Master Degree in Management, Finance en Business van de Solvay Business School en werkte eerder voor Danone, Winterthur, Spadel en McDonald’s. Ze doceert ook aan de European Communications School en ze wordt herhaaldelijk gevraagd als jurylid voor marketingcompetities. Haar expertise en aanpak werd de voorbije jaren regelmatig door de industrie erkend en beloond met awards.

“Met Nathalie Erdmanis trekken we een zeer ervaren marketeer aan die onze uitdagingen kan aangaan en onze merknaam nog beter kan positioneren”, zegt Brussels Airlines Chief Commercial Officer Lars Redeligx.