Op 08/08/08 kost een vliegticket 88 euro

De lancering van de Olympische Spelen, een speciale Lotto pot, overal in het land evenementen en tientallen koppeltjes die speciaal op deze dag in het huwelijksbootje stappen… Brussels Airlines kon uiteraard niet achterblijven en biedt op de magische vrijdag 08/08/08 daarom vluchten naar 8 populaire bestemmingen aan tegen 88 euro ‘all in’.

Sinds het begin van de zomer biedt Brussels Airlines elke vrijdagavond, zaterdag en zondag last minute koopjes aan voor wie nog snel op reis wil vertrekken. Om de ‘magische datum' 08/08/08 te vieren kunnen de tickets vanaf morgenavond 8 augustus aangekocht worden tegen 88 euro ‘all in’ in plaats van 99 euro. De ‘Book & Take Off’ actie is geldig voor acht bestemmingen. 

In tegenstelling tot bij de koopjes die sommige andere luchtvaartmaatschappijen aanbieden zijn bij Brussels Airlines alle taksen inbegrepen. Geen verdoken extra toeslagen dus om 20 kilogram bagage mee te nemen, in te checken op de luchthaven, een zetel te kiezen of om naast familie te zitten tijdens de vlucht. De enige voorwaarde van ‘Book & Take Off’ is dat de vliegreis moet plaats vinden binnen de twee weken. 

De ‘Book & Take Off’ bestemmingen dit weekend zijn Barcelona, Madrid, Milaan Bergamo, Palma de Mallorca, Manchester, Birmingham, Newcastle en Bristol. 

Reservaties zijn mogelijk vanaf vrijdag 18 u tot en met zondagavond via de website www.brusselsairlines.com.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

[email protected]

www.brusselsairlines.com