Op 14 februari zal de liefde in de lucht hangen

Op 14 februari zal de liefde in de lucht hangen

Vrijdag 12 februari 2016 — Deze Valentijn verrast Brussels Airlines haar klanten met een wel heel speciaal cadeau. Samen met Floraliën Gent biedt de luchtvaartmaatschappij een boeket bloemen aan aan al haar passagiers die van of naar Brussels Airport vliegen. Geen boeket bloemen zoals je dat normaal zou verwachten, maar wel een boeket dat je zelf moet laten groeien, in de vorm van een postkaart.

Op 14 februari ontvangen maar liefst 25.000 personen een uniek postkaartje aan boord van hun Brussels Airlines vlucht. Dat kaartje, vervaardigd met handgemaakt papier is gemaakt van gerecycleerde vezels waarin zaadjes van wilde bloemen verweven zitten. Het kaartje moet geplant worden in een bloembak of in de tuin en zal bloeien zodra het water krijgt en… veel liefde.

Het postkaartje bevat een mix van wilde bloemen: Godetia dwerg, citroenmunt, steenanjers, vergeet-mij-nietjes, koekoeksbloem, madeliefjes, alyssum, grote leeuwenbek, klaproos en Ruige rudbeckia.

De Floraliën Gent vinden slechts om de 4 jaar plaats en dit jaar keert het bloemenfestival terug naar de binnenstad. 4 sites – de Bijloke, de Leopoldskazerne, het Sint-Pietersplein en het Citadelpark – zullen de setting zijn van een boeiend 10-daags bloemen- en tuinbouwfestival waarbij de focus ligt op de wondere wereld vanbloemen en planten, bloemenkunst en inspirerende tuinen.

Kim Daenen Brussels Airlines
Maaike Andries Brussels Airlines