Op 14 februari zal de liefde in de lucht hangen

Op 14 februari zal de liefde in de lucht hangen

Deze Valentijn verrast Brussels Airlines haar klanten met een wel heel speciaal cadeau. Samen met Floraliën Gent biedt de luchtvaartmaatschappij een boeket bloemen aan aan al haar passagiers die van of naar Brussels Airport vliegen. Geen boeket bloemen zoals je dat normaal zou verwachten, maar wel een boeket dat je zelf moet laten groeien, in de vorm van een postkaart.

Op 14 februari ontvangen maar liefst 25.000 personen een uniek postkaartje aan boord van hun Brussels Airlines vlucht. Dat kaartje, vervaardigd met handgemaakt papier is gemaakt van gerecycleerde vezels waarin zaadjes van wilde bloemen verweven zitten. Het kaartje moet geplant worden in een bloembak of in de tuin en zal bloeien zodra het water krijgt en… veel liefde.

Het postkaartje bevat een mix van wilde bloemen: Godetia dwerg, citroenmunt, steenanjers, vergeet-mij-nietjes, koekoeksbloem, madeliefjes, alyssum, grote leeuwenbek, klaproos en Ruige rudbeckia.

De Floraliën Gent vinden slechts om de 4 jaar plaats en dit jaar keert het bloemenfestival terug naar de binnenstad. 4 sites – de Bijloke, de Leopoldskazerne, het Sint-Pietersplein en het Citadelpark – zullen de setting zijn van een boeiend 10-daags bloemen- en tuinbouwfestival waarbij de focus ligt op de wondere wereld vanbloemen en planten, bloemenkunst en inspirerende tuinen.

Product
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem