Partnership tussen Brussels Airlines en eCab brengt reizigers van deur tot deur

Partnership tussen Brussels Airlines en eCab brengt reizigers van deur tot deur

Woensdag 8 april 2015 — Brussels Airlines en Taxis Verts lanceren hun eerste samenwerkingsactie. De twee bedrijven zijn een partnership aangegaan en bieden hun klanten een korting van 15 euro aan op hun taxirit tussen Brussel Hoofdstedelijk Gewest en Brussels Airport. De klanten van Brussels Airlines kunnen van deze korting genieten door zich online in te checken en een taxi te bestellen via de eCab app van Taxis Verts. De actie begint vandaag en geldt de hele lente, tot eind juni.

Passagiers van Brussels Airlines die reizen tussen nu en eind juni krijgen een kortingscode wanneer ze zich online inchecken voor hun vlucht. Met deze code kunnen ze via de eCab app van Taxis Verts een taxi bestellen met 15 euro korting.

eCab is de mobiele applicatie om officiële taxi’s te reserveren. De app heeft een heel gebruiksvriendelijke user interface die toelaat om de aankomst van je taxi live te volgen, om je chauffeur een score te geven en om je betaalmethode te kiezen. Dankzij geolocalisatie is het niet meer nodig om het exacte adres waar je opgepikt wil worden, te kennen. De app is gratis en is beschikbaar in de Apple Store en de Google Play Store. Met de app wil Taxis Verts meer comfort en gemak aan zijn klanten aanbieden en speelt het in op de evolutie van de consument die steeds meer mobiel wordt.

Deze actie maakt deel uit van een bredere samenwerking tussen Brussels Airlines en Taxis Verts. “We zijn steeds op zoek naar nieuwe concepten en samenwerkingen om de service naar onze klanten toe te personaliseren en nog te verbeteren”, zegt Xavier Lagardère, Vice President Online Retail and Distribution bij Brussels Airlines. “Het traject naar en van de luchthaven maakt deel uit van de reiservaring. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten hun reis makkelijk van deur tot deur laten plannen, én met een korting.”

“Met eCab  willen we onze klanten een innovatieve oplossing aanbieden die toelaat om zo eenvoudig mogelijk een taxi te bestellen en een service van hoge kwaliteit garandeert. We hebben momenteel een tevredenheidspercentage van bijna 90% en die stijgt steeds verder. De samenwerking tussen Taxis Verts en Brussels Airlines laat ons toe om een oplossing te bieden voor de vraag naar gecombineerd transport van onze gemeenschappelijke klanten”, benadrukt Jean-Michel Coutroy, CEO van Taxis Verts.

De eCab app wordt momenteel uitgerold in verschillende steden. Vandaag is de app beschikbaar in Brussel, Amsterdam, Parijs, Lyon, Bordeaux en vijf andere Franse steden.

Binnenkort worden aan deze lijst nog andere steden toegevoegd, waaronder verschillende Brussels Airlines bestemmingen als Rome, Berlijn en Londen.

De samenwerking tussen Brussels Airlines en Taxis Verts zal later uitgebreid worden naar nieuwe innovatieve diensten om de reiservaring nog te verbeteren en toegevoegde waarde te creëren voor hun gemeenschappelijke klanten.

 

Meer informatie op brusselsairlines.com

 

Over eCab

eCab is een Europees en internationaal merk voor het reserveren van taxidiensten, beschikbaar via een mobiele applicatie. De dienst is momenteel beschikbaar in Brussel, Amsterdam, Parijs en zeven andere Franse steden en zal in de loop van 2015 ongeveer twintig bestemmingen aan deze lijst toevoegen. eCab biedt een unieke ervaring aan in alle grote steden door de allereerste internationale alliantie te creëren voor taxibedrijven.

De app eCab werd ontwikkeld in samenwerking met Taxis Verts. In Brussel wordt de eCab dienst beheerd door Taxis Verts. Het Brusselse bedrijf, dat in 2015 zijn 125ste verjaardag viert, past zich constant aan aan de verwachtingen van zijn cliënteel op zijn verschillende platformen.
Voor meer informatie, bezoek http://www.ecab.be