Steve Tarbuck nieuwe Vice President Ground Operations & Airport Services bij Brussels Airlines

Vrijdag 5 december 2014 — Sinds deze maand is Steve Tarbuck de nieuwe Vice President Ground Operations & Airport Services bij Brussels Airlines. Samen met zijn team zal hij de grondoperaties en luchthavendiensten van de maatschappij overzien en verder ontwikkelen, in lijn met Brussels Airlines’ strategie om meer dan ooit te focussen op klantenervaring en klantenservice.

Met meer dan 30 jaar ervaring in zowel burger- als militaire luchtvaart, startte Steve Tarbuck zijn carrière als luchtverkeersleider bij de Royal Air Force, waarna hij werkte in Ramp Supervision voor Servicaur en Security bij Go Fly.

Daarna verhuisde hij naar Denemarken, waar hij verantwoordelijk was voor de grondoperaties van Sterling Airlines in Kopenhagen. Na het faillissement werkte hij voor de luchthaven van Kopenhagen, waar hij betrokken was in de ontwikkeling van een low cost terminal in een business development rol. Voordat hij bij Brussels Airlines werkte, was Steve verantwoordelijk voor commerciële innovatie bij Qatar Airways.

Brussels Airlines heeft een sterke focus op klantenervaring en innovatie. In zijn nieuwe rol zal Tarbuck verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling en implementatie van nieuwe innovaties voor de luchthavendiensten.

“We zijn heel blij om Steve bij Brussels Airlines te verwelkomen. We zijn ervan overtuigd dat zijn ruime luchtvaartervaring een grote meerwaarde zal zijn voor onze operaties en voor de services die we onze gasten aanbieden op de grond.” 

-- Dirk Vrebos, Vice President Operations, responsible for Ground Operations, Security and Maintenance