Steve Tarbuck nieuwe Vice President Ground Operations & Airport Services bij Brussels Airlines

Sinds deze maand is Steve Tarbuck de nieuwe Vice President Ground Operations & Airport Services bij Brussels Airlines. Samen met zijn team zal hij de grondoperaties en luchthavendiensten van de maatschappij overzien en verder ontwikkelen, in lijn met Brussels Airlines’ strategie om meer dan ooit te focussen op klantenervaring en klantenservice.

Met meer dan 30 jaar ervaring in zowel burger- als militaire luchtvaart, startte Steve Tarbuck zijn carrière als luchtverkeersleider bij de Royal Air Force, waarna hij werkte in Ramp Supervision voor Servicaur en Security bij Go Fly.

Daarna verhuisde hij naar Denemarken, waar hij verantwoordelijk was voor de grondoperaties van Sterling Airlines in Kopenhagen. Na het faillissement werkte hij voor de luchthaven van Kopenhagen, waar hij betrokken was in de ontwikkeling van een low cost terminal in een business development rol. Voordat hij bij Brussels Airlines werkte, was Steve verantwoordelijk voor commerciële innovatie bij Qatar Airways.

Brussels Airlines heeft een sterke focus op klantenervaring en innovatie. In zijn nieuwe rol zal Tarbuck verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling en implementatie van nieuwe innovaties voor de luchthavendiensten.

“We zijn heel blij om Steve bij Brussels Airlines te verwelkomen. We zijn ervan overtuigd dat zijn ruime luchtvaartervaring een grote meerwaarde zal zijn voor onze operaties en voor de services die we onze gasten aanbieden op de grond.” 

-- Dirk Vrebos, Vice President Operations, responsible for Ground Operations, Security and Maintenance

Corporate
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

***MEDIA GALLERY***

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 100 bestemmingen, waarvan 23 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 90 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 9 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is deel van Eurowings en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem