Thomas Cook België: Brussels Airlines annuleert vluchten

Brussel, 23 september – Ten gevolge van de moeilijke financiële situatie van Thomas Cook Belgium en het feit dat de touroperator zijn achterstallige betalingen van de laatste weken niet kan nakomen, is Brussels Airlines genoodzaakt om vluchten die de luchtvaartmaatschappij namens de Belgische touroperator uitvoert te beginnen annuleren.

Als gevolg van de moeilijke financiële situatie van Thomas Cook Belgium, annuleert Brussels Airlines morgen, 24 september, twee retourvluchten die de luchtvaartmaatschappij uitsluitend voor de touroperator uitvoert: 

SN3881 Brussel-Enfidha

SN3882 Enfidha-Brussel

SN3885 Brussel-Djerba

SN3886 Djerba-Brussel

Brussels Airlines verontschuldigt zich oprecht voor de ongemakken die deze annuleringen veroorzaken.  Gedupeerde klanten worden verzocht om Thomas Cook te contacteren.                                                                                                                                  

De Belgische luchtvaartmaatschappij bekijkt momenteel haar vluchtplan voor de komende weken en maanden en zal zo snel mogelijk informeren over eventuele wijzigingen in haar vluchtaanbod.

Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem