Thomas Cook en Brussels Airlines breiden strategische partnership gevoelig uit

Thomas Cook en Brussels Airlines breiden strategische partnership gevoelig uit

Thomas Cook en Brussels Airlines breiden hun strategische samenwerking uit. Dit jaar zullen Brussels Airlines en Thomas Cook nog meer vakantievluchten samen uitvoeren (824 vluchten, +26%). Tienduizenden Thomas Cook klanten zullen ook gebruik maken van het lijnvluchtaanbod dat Brussels Airlines verzorgt naar populaire zonbestemmingen.

Brussels Airlines werkt al sinds 2002 samen met Thomas Cook. Dit jaar krijgt het partnership een stevig strategisch karakter. “Thomas Cook zet naast haar eigen vliegtuigen in 2015 meer dan ooit Brussels Airlines in om haar vakantiegangers naar zonbestemmingen in het Middellandse Zeegebied te vliegen”, zegt Jan Dekeyser, Chief Commercial Officer bij Thomas Cook. ”Terwijl de Thomas Cook vakantievluchten uitgevoerd door Brussels Airlines vorig jaar goed waren voor 654 vluchten zal dat dit jaar oplopen tot 824 vluchten. Daarnaast heeft Thomas Cook ook besloten om op talrijke lijnvluchten van Brussels Airlines zetels te reserveren voor haar klanten. Dankzij deze samenwerking kunnen de Thomas Cook klanten genieten van meer afreisdata zodat ze nog vlotter hun vertrek-, terugkeerdatum en verblijfsduur kunnen plannen.” Met de steun van Thomas Cook lanceert Brussels Airlines deze zomer ook Ibiza als elfde nieuwe bestemming in 2015.

Het Brussels Airlines / Thomas Cook partnership is zo succesvol geworden omdat de luchtvaartmaatschappij en de reisorganisator dezelfde waarden delen. Kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid, aantrekkelijke tarieven, keuze-aanbod, een persoonlijke service op maat van de klant en een 100 procent Belgisch product aanbieden staan daarbij voorop. Zo worden de vakantiegangers van Thomas Cook, Neckermann en Pegase tijdens hun vakantievlucht bijvoorbeeld verwend met een service die samen met Thomas Cook werd uitgewerkt.

“Iedereen die zijn welverdiende vakantie plant, is op zoek naar attractieve prijzen en een kwaliteitsvoorstel dat wordt aangeboden door betrouwbare dienstverleners”, zegt Brussels Airlines Chief Commercial Officer Lars Redeligx. “Dat is waarom meer en meer reizigers kiezen voor Brussels Airlines en Thomas Cook. Met onder meer Catania, Sevilla, Alicante, Barcelona, Faro, Malaga, Lourdes, Olbia, Napels en Palermo heeft Brussels Airlines in haar netwerk heel wat bestemmingen die zeer geliefd zijn bij de Thomas Cook klanten. Dit partnership is een perfecte match. Het laat ons enerzijds toe om samen nog meer vakantiebestemmingen aan te bieden op de Belgische markt en anderzijds ook om te innoveren met nieuwe attractieve formules zoals bijvoorbeeld ons gratis b.family product.”

Corporate
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

***MEDIA GALLERY***

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 100 bestemmingen, waarvan 23 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 90 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 9 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is deel van Eurowings en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem