Brussels Airlines wordt partner van BOIC en steunt Belgische Olympische atleten

Dinsdag 6 mei 2014 — Brussels Airlines sloot zopas een structureel akkoord af met het Belgisch Olympisch & Interfederaal Committee (BOIC). Dankzij het partnership wordt Brussels Airlines de officiële luchtvaartmaatschappij van het BOIC en kunnen Belgische topsporters die zich voorbereiden op de kwalificaties van de Olympische Spelen 2016 (‘Road to Rio’) voortaan in de meest comfortabele omstandigheden reizen.

Brussels Airlines zet haar inspanningen voor de Belgische sportwereld onverminderd verder. Nadat onlangs al een samenwerkingsakkoord met de Rode Duivels werd bekendgemaakt, worden vanaf vandaag ook alle Belgische sporters die zich voorbereiden op de Olympische Spelen aan boord van Brussels Airlines verwelkomd én verwend. Brussels Airlines sloot immers zopas een uitgebreid akkoord af met het Belgisch Olympisch & Interfederaal Committee (BOIC)  waardoor Brussels Airlines de officiële vliegpartner wordt van de Belgische Olympiërs. Dankzij het partnership en het grote vluchtaanbod van Brussels Airlines (de maatschappij biedt de grootste keuze aan bestemmingen en vluchtfrequenties vanuit Brussel) kunnen het BOIC en de topsporters genieten van de beste service en comfort aan boord én op de grond (lounge toegang op de luchthaven)

De samenwerking is ook goed nieuws voor de Belgische sportfans. De volgende maanden gaat Brussels Airlines talrijke voordelige reispakketten (vlucht + toegangsticket) uitwerken voor supporters die Belgische topsporters willen aanmoedigen in buitenlandse competitietornooien en wedstrijden.

“Al enkele jaren tonen we in woord en daad aan dat we een hart hebben voor de Belgische sporters. We vinden dat dit een kerntaak is voor een Belgische luchtvaartmaatschappij. We zijn bijzonder blij dat we na eerdere partnerships met individuele sportfederaties zoals de bijvoorbeeld de Voetbalbond, de Wielerbond en de Atletiekbond nu ook het overkoepelende BOIC en daardoor zowat de hele Belgische sportwereld de hand kunnen reiken met op maat gemaakte en aantrekkelijke reismogelijkheden. De sportfans kunnen dan weer hun voordeel halen uit de talrijke packages die we gaan aanbieden.”

-- Bernard Gustin, CEO van Brussels Airlines

 

“Deze unieke samenwerking is uitstekend nieuws voor alle sporters die de volgende maanden vaak naar het buitenland moeten reizen. De Road to Rio 2016 en Team Belgium krijgt dankzij het partnership met Brussels Airlines letterlijk en figuurlijk vleugels.”

-- Philippe Vander Putten, CEO van BOIC