Voor vierde jaar op rij vliegt Brussels Airlines de wereld naar Tomorrowland

De luchtvaartmaatschappij daagt People of Tomorrow uit voor #BiggestInternationalSelfie

Duizenden feestvierders komen morgen aan op Brussels Airport. Hun bestemming: Tomorrowland. Het wereldbekende muziekfestival brengt dit weekend 180.000 muziekfans van verschillende nationaliteiten samen op De Schorre in Boom, waarvan 11.871 festivalgangers worden overgevlogen op een party flight van Brussels Airlines. De luchtvaartmaatschappij daagt dit jaar iedereen op het festivalterrein uit om zoveel mogelijk nationaliteiten samen te brengen in de #BiggestInternationalSelfie.

Tomorrowland, dat bekend staat om zijn grote internationale aantrek, lokt ook dit jaar weer mensen vanuit alle hoeken van de wereld naar Boom. Nergens op een ander Belgisch festival komen zoveel verschillende nationaliteiten samen, meer dan 200 in totaal. Brussels Airlines daagt de festivalgangers uit om zoveel mogelijk nationaliteiten te verenigen in een epic selfie, de #BiggestInternationalSelfie.

Bringing People Together is de mission statement van Brussels Airlines. Met deze uitdaging willen we zoveel mogelijk mensen van verschillende culturen en achtergronden samenbrengen”, zegt Christian Dumortier, Business and Partnership Development Manager of Brussels Airlines, Om hen op weg te helpen, krijgen ze alvast alle mogelijke vertalingen van de vraag “Wil je een selfie met mij nemen?” op www.brusselsairlines.com/selfie. Wie erin slaagt de meeste nationaliteiten samen op één foto te kunnen vastleggen tijdens het Tomorrowland weekend, krijgt van Brussels Airlines de kans om de hele wereld te ontdekken. “We zijn blij om voor het vierde jaar op rij de officiële luchtvaartmaatschappij van Tomorrowland te zijn. Het festival is het perfecte voorbeeld van Belgische know-how, wat we graag in de kijker zetten als ambassadeur van ons land.”

 

Tomorrowland party flights

Brussels Airlines vliegt morgen 11.871 fans op 119 vluchten vanuit 64 luchthavens naar België voor Tomorrowland. Om de feestvierders al in de juiste sfeer te brengen, zullen 9 vertrekluchthavens een gate party organiseren net voor het vertrek van de vlucht, helemaal in Tomorrowland-stijl. 80 vluchten worden omgetoverd tot party flights, met muziek aan boord. Op vier vluchten speelt zelfs een live DJ een set op 30.000 voet hoogte. Alle vluchten kunnen live gevolgd worden op brusselsairlines.com/TMLpartyflight.


Opvallend veel buitenlandse festivalgangers, een 600-tal, kozen het ‘Discover Europe pakket’, met daarin een ticket voor vier tot vijf Europese steden die ze vóór of na het festival kunnen bezoeken. De bestemmingen: Barcelona, Rome, Berlijn, Parijs, Londen en Amsterdam. Op vrijdag 17 juli kwamen de eerste Discover Europe gasten al toe in Brussel.

 

De meest vertegenwoordigde nationaliteiten op de Tomorrowland-vluchten komen uit Zwitserland (2014), Verenigd Koninkrijk (1235), Australië (1032), Spanje (979) en Duitsland (732), maar ook  Azerbeidjan, Oman, Swaziland en Moldavië zijn vertegenwoordigd.

Alle cijfers over de party vluchten kunnen hier gevonden worden


Tijdens Tomorrowland geeft Brussels Airlines alle bezoekers net zoals vorig jaar weer de kans om het festival vanuit de lucht te beleven, dankzij de Cloud Rider, een reuzenrad van 55m. Alle Tomorrowland bezoekers worden gratis verwelkomd voor een rondje op het rad, dat spectaculaire uitzichten biedt over het festivalterrein en ver daarbuiten.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com