Voor vierde jaar op rij vliegt Brussels Airlines de wereld naar Tomorrowland

Voor vierde jaar op rij vliegt Brussels Airlines de wereld naar Tomorrowland

De luchtvaartmaatschappij daagt People of Tomorrow uit voor #BiggestInternationalSelfie

Duizenden feestvierders komen morgen aan op Brussels Airport. Hun bestemming: Tomorrowland. Het wereldbekende muziekfestival brengt dit weekend 180.000 muziekfans van verschillende nationaliteiten samen op De Schorre in Boom, waarvan 11.871 festivalgangers worden overgevlogen op een party flight van Brussels Airlines. De luchtvaartmaatschappij daagt dit jaar iedereen op het festivalterrein uit om zoveel mogelijk nationaliteiten samen te brengen in de #BiggestInternationalSelfie.

Tomorrowland, dat bekend staat om zijn grote internationale aantrek, lokt ook dit jaar weer mensen vanuit alle hoeken van de wereld naar Boom. Nergens op een ander Belgisch festival komen zoveel verschillende nationaliteiten samen, meer dan 200 in totaal. Brussels Airlines daagt de festivalgangers uit om zoveel mogelijk nationaliteiten te verenigen in een epic selfie, de #BiggestInternationalSelfie.

Bringing People Together is de mission statement van Brussels Airlines. Met deze uitdaging willen we zoveel mogelijk mensen van verschillende culturen en achtergronden samenbrengen”, zegt Christian Dumortier, Business and Partnership Development Manager of Brussels Airlines, Om hen op weg te helpen, krijgen ze alvast alle mogelijke vertalingen van de vraag “Wil je een selfie met mij nemen?” op www.brusselsairlines.com/selfie. Wie erin slaagt de meeste nationaliteiten samen op één foto te kunnen vastleggen tijdens het Tomorrowland weekend, krijgt van Brussels Airlines de kans om de hele wereld te ontdekken. “We zijn blij om voor het vierde jaar op rij de officiële luchtvaartmaatschappij van Tomorrowland te zijn. Het festival is het perfecte voorbeeld van Belgische know-how, wat we graag in de kijker zetten als ambassadeur van ons land.”

 

Tomorrowland party flights

Brussels Airlines vliegt morgen 11.871 fans op 119 vluchten vanuit 64 luchthavens naar België voor Tomorrowland. Om de feestvierders al in de juiste sfeer te brengen, zullen 9 vertrekluchthavens een gate party organiseren net voor het vertrek van de vlucht, helemaal in Tomorrowland-stijl. 80 vluchten worden omgetoverd tot party flights, met muziek aan boord. Op vier vluchten speelt zelfs een live DJ een set op 30.000 voet hoogte. Alle vluchten kunnen live gevolgd worden op brusselsairlines.com/TMLpartyflight.


Opvallend veel buitenlandse festivalgangers, een 600-tal, kozen het ‘Discover Europe pakket’, met daarin een ticket voor vier tot vijf Europese steden die ze vóór of na het festival kunnen bezoeken. De bestemmingen: Barcelona, Rome, Berlijn, Parijs, Londen en Amsterdam. Op vrijdag 17 juli kwamen de eerste Discover Europe gasten al toe in Brussel.

 

De meest vertegenwoordigde nationaliteiten op de Tomorrowland-vluchten komen uit Zwitserland (2014), Verenigd Koninkrijk (1235), Australië (1032), Spanje (979) en Duitsland (732), maar ook  Azerbeidjan, Oman, Swaziland en Moldavië zijn vertegenwoordigd.

Alle cijfers over de party vluchten kunnen hier gevonden worden


Tijdens Tomorrowland geeft Brussels Airlines alle bezoekers net zoals vorig jaar weer de kans om het festival vanuit de lucht te beleven, dankzij de Cloud Rider, een reuzenrad van 55m. Alle Tomorrowland bezoekers worden gratis verwelkomd voor een rondje op het rad, dat spectaculaire uitzichten biedt over het festivalterrein en ver daarbuiten.

 

Tomorrowland
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 60 bestemmingen in Europa, 2 in Noord-Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf stelt 3.100 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem