Zes maanden Rackham. Een overzicht in cijfers

Zes maanden Rackham. Een overzicht in cijfers

Zes maanden na de officiële onthulling kan het Kuifjevliegtuig van Brussels Airlines al terugkijken op fantastische avonturen. Rackham verwelkomde al meer dan 85.000 reizigers aan boord en vloog al 2,5 keer de afstand naar de maan op zijn vluchten naar meer dan 40 verschillende landen. Rackham is het favoriete onderwerp van veel vliegtuigspotters en is erg populair op Instagram, ook onder de Brussels Airlines crew. Er verschijnen elke dag nieuwe foto’s van het haaivormige vliegtuig op Twitter en Instagram. Rackham werd door Brussels Airlines gecreëerd in nauwe samenwerking met de tekenaars van Moulinsart en de luchtvaartmaatschappij wil met dit vliegtuig haar (Belgische) waarden weergeven en haar missie vervullen om van vliegen weer een plezier te maken. Een overzicht in cijfers:

Corporate Resultaten
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

***MEDIA GALLERY***

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 100 bestemmingen, waarvan 23 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 90 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 9 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de vijf Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is deel van Eurowings en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem