Brussels Airlines en Delhaize ontwikkelen samen cadeaubox voor Valentijn.

Brussels Airlines en Delhaize ontwikkelen samen cadeaubox voor Valentijn.

Brussels Airlines en Delhaize slaan voor het eerst de handen in mekaar en lanceren de Valentijn b.giftbox. De bekende b.gift voucher, die de luchtvaartmaatschappij tijdens de kerstperiode aanbiedt, krijgt er nu dus een Valentijnsvariant bij.

De b.giftbox is een koffertje met een bon voor een romantische citytrip voor 2 personen (retourvlucht naar één van de 39 voorgestelde Europese steden) en een koekjesdoos met kleine boterhartjes met chocolade van het merk "Taste of Inspirations" van Delhaize. De b.giftbox kost slechts €199 en is exclusief verkrijgbaar op de e-shop van Delhaize en kan afgehaald worden in de winkel of wordt thuis geleverd.

Naast cadeauvouchers bracht Brussels Airlines ook al andere specifieke producten op de markt, zoals b.pass, een vluchtabonnement voor reizigers die vaak naar dezelfde bestemmingen vliegen, en b.student, een vluchtpakket op maat van de Erasmusstudent, met extra veel bagage voor de uitwisseling en een open terugreisdatum voor zij die nog niet zeker weten wanneer de examens voorbij zijn.

“We zien dat er een enorme vraag is naar zulke specifieke producten. De b.gift voucher in de eindejaarsperiode is altijd een enorm succes. Deze Valentijnsbox is een volgende stap, want dankzij de samenwerking met een partner als Delhaize kunnen we de voucher aanbieden in een mooi pakketje, en wordt het een leuk geschenk om af te geven.”

-- Christian Dumortier, Head of Strategic Partnerships at Brussels Airlines

Corporate Product
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem