Brussels Airlines en Delhaize ontwikkelen samen cadeaubox voor Valentijn.

Brussels Airlines en Delhaize slaan voor het eerst de handen in mekaar en lanceren de Valentijn b.giftbox. De bekende b.gift voucher, die de luchtvaartmaatschappij tijdens de kerstperiode aanbiedt, krijgt er nu dus een Valentijnsvariant bij.

De b.giftbox is een koffertje met een bon voor een romantische citytrip voor 2 personen (retourvlucht naar één van de 39 voorgestelde Europese steden) en een koekjesdoos met kleine boterhartjes met chocolade van het merk "Taste of Inspirations" van Delhaize. De b.giftbox kost slechts €199 en is exclusief verkrijgbaar op de e-shop van Delhaize en kan afgehaald worden in de winkel of wordt thuis geleverd.

Naast cadeauvouchers bracht Brussels Airlines ook al andere specifieke producten op de markt, zoals b.pass, een vluchtabonnement voor reizigers die vaak naar dezelfde bestemmingen vliegen, en b.student, een vluchtpakket op maat van de Erasmusstudent, met extra veel bagage voor de uitwisseling en een open terugreisdatum voor zij die nog niet zeker weten wanneer de examens voorbij zijn.

“We zien dat er een enorme vraag is naar zulke specifieke producten. De b.gift voucher in de eindejaarsperiode is altijd een enorm succes. Deze Valentijnsbox is een volgende stap, want dankzij de samenwerking met een partner als Delhaize kunnen we de voucher aanbieden in een mooi pakketje, en wordt het een leuk geschenk om af te geven.”

-- Christian Dumortier, Head of Strategic Partnerships at Brussels Airlines

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group. Ze verbindt de Europese hoofdstad vanuit Brussels Airport met meer dan 85 bestemmingen, waarvan 17 in Sub Sahara Afrika. Het bedrijf stelt meer dan 3.300 werknemers te werk en exploiteert 43 vliegtuigen.

Brussels Airlines wil tegen 2030 50% minder CO2 uitstoten vergeleken met 2019 en plant om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. De luchtvaartmaatschappij neemt deel aan het Stargate Project dat door Brussels Airport wordt geleid en maakt daardoor deel uit van de proeftuin voor duurzame luchtvaart op haar thuisbasis. Daarnaast ondertekende de maatschappij in 2021 de Circular Economy overeenkomst van de Antwerp Management School. Begin 2023, was de luchtvaartmaatschappij ook de eerste om duurzame brandstof (SAF = Sustainable Aviation Fuel) te transporteren doorheen de CEPS-pijplijn die Brussels Airport verbindt. Eind 2024, zal Brussels Airlines vijf splinternieuwe Airbus A320neo vliegtuigen verwelkomd hebben, waardoor de luchtvaartmaatschappij haar CO2- en geluidsuitstoot op haar middellange afstandsnetwerk significant kan verlagen.

Als ambassadeur van haar land brengt Brussels Airlines de wereld naar België en het beste van België naar de wereld, onder meer via samenwerkingen met Belgische sterrenchefs, Belgische culinaire producten en de Belgian Icons, speciaal beschilderde vliegtuigen die een Belgische iconisch persoon, team of evenement huldigen om de Belgische cultuur wereldwijd te promoten.

Meer informatie op brusselsairlines.com


Over Star Alliance

Het Star Alliance netwerk werd opgericht in 1997 als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie, gebaseerd op een waardepropositie voor de klant met wereldwijd bereik, internationale erkenning en naadloze service. Sinds de oprichting biedt het het grootste en meest uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen, met een focus op het verbeteren van de klantervaring binnen de gehele alliantie.

In totaal biedt het Star Alliance netwerk momenteel meer dan 10.000 dagelijkse vluchten naar bijna 1.200 luchthavens in 184 landen.

Meer informatie op staralliance.com

Neem contact op met

b.house Zone General Aviation - Airport Building 26 1831 Diegem

+32 2 723 89 90

press@brusselsairlines.com

www.brusselsairlines.com