Brussels Airlines zet volgende zomer koers naar Zadar en Split

Brussels Airlines zet volgende zomer koers naar Zadar en Split

Brussels Airlines breidt haar aanbod naar Kroatië uit, één van de snelst groeiende vakantiebestemmingen. Het bestaande vluchtprogramma naar Zagreb en Dubrovnik breidt uit met twee nieuwkomers. Vanaf 12 mei wordt de toeristische trekpleister Zadar verbonden met Brussels Airport en al vanaf 28 april wordt naar de havenstad Split gevlogen.

Het toerisme in Kroatië zit in de lift. Steeds meer toeristen zoeken de jongste EU lidstaat op voor een  zomervakantie en strijken neer langsheen de prachtige kustlijn, bezoeken één van de historische steden of zeilen langsheen de eilanden. Brussels Airlines volgt de groeitrend en breidt daarom volgende zomer haar vluchtaanbod uit met Zadar en Split als nieuwkomers. In totaal zal Brussels Airlines zo tijdens het volgende zomerseizoen naar vier Kroatische bestemmingen vliegen: Zagreb, Dubrovnik, Zadar en Split.

Zadar, gelegen aan de Noordkant van Dalmatische kust, is in sneltempo één van de meest trendy bestemmingen aan het worden in Europa. De stad, die volgens Alfred Hitchcock de mooiste zonsondergang ter wereld biedt, is verrassend aantrekkelijk. In de onmiddellijke omgeving liggen 3 prachtige nationale parken met talrijke mogelijkheden voor een actieve vakantie. Maar ook wie uitkijkt naar een strandvakantie, vindt in de onmiddellijke omgeving van Zadar of op de nabijgelegen eilanden zeker zijn gading. Zo bevindt het beroemde Saharun strand zich bijvoorbeeld vlakbij.

Vanaf 12 mei tot en met 19 september zet  Brussels Airlines elke zaterdag namiddag koers naar Zadar.

Split is de tweede grootste stad van het land en heeft een prachtig historisch centrum. Dankzij de centrale ligging is deze havenstad een ideale uitvalsbasis voor wie bijvoorbeeld naar de eilanden Brac, Hvar of Solta wil reizen. Ook pittoreske stadjes zoals Omis, Kastela en Trogir liggen vlakbij.

Vanaf 28 april tot 6 oktober vliegt Brussels Airlines elke woensdag en zaterdag naar Split.

 

Netwerk
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem