Rode Duivels vertrekken met Trident naar Bordeaux

Rode Duivels vertrekken met Trident naar Bordeaux

Deze namiddag vertrokken de Rode Duivels met Brussels Airlines naar Bordeaux, waar ze hun basiskamp voor het voor het EK opslaan.

Om 16h30 klom ons nationale elftal samen met een delegatie van in totaal 51 aan boord van hun duivelse vliegtuig Trident, dat hen van Brussels Airport naar Bordeaux brengt voor het EK. Hun aankomst is voorzien om 18h25.

Binnen Frankrijk zal Brussels Airlines de ploeg ook vervoeren tussen Bordeaux en de verschillende speelsteden met één van hun Avro vliegtuigen.

Voor de Belgische supporters organiseert Brussels Airlines (voorlopig) 9 speciale fan flights naar alle matchen van de Belgen in de groepsfase. De #TousenFrance fan pakketten zijn een 24-uur ervaring die de fans naar Lyon, Bordeaux of Nice brengt in een totale Duivels-sfeer van bij het vertrek in Brussels Airport tot de aankomst in Frankrijk. Ter plaatse worden de supporters met bussen naar het stadion of de fanzone gebracht, waarna ze ’s nachts terugkeren naar België.

Rode Duivels
Contacteer ons
Over Brussels Airlines


Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 80 bestemmingen, waarvan 17 in Sub-Sahara-Afrika, een markt dat Brussels Airlines als tweede thuis beschouwt. Naast Afrika biedt Brussels Airlines meer dan 65 bestemmingen aan in Europa, 3 in Noord Amerika en Tel Aviv. Het bedrijf telt meer dan 4.000 werknemers en heeft 48 vliegtuigen. Met dagelijks ongeveer 250 vluchten verwelkomt de maatschappij jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers die naar, via en van Brussels Airport vliegen. Dankzij haar ‘no compromise’ positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines maakt deel uit van Lufthansa Group en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG.

Meer informatie op brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem