Rode Duivels vertrekken met Trident naar Bordeaux

Rode Duivels vertrekken met Trident naar Bordeaux

Deze namiddag vertrokken de Rode Duivels met Brussels Airlines naar Bordeaux, waar ze hun basiskamp voor het voor het EK opslaan.

Om 16h30 klom ons nationale elftal samen met een delegatie van in totaal 51 aan boord van hun duivelse vliegtuig Trident, dat hen van Brussels Airport naar Bordeaux brengt voor het EK. Hun aankomst is voorzien om 18h25.

Binnen Frankrijk zal Brussels Airlines de ploeg ook vervoeren tussen Bordeaux en de verschillende speelsteden met één van hun Avro vliegtuigen.

Voor de Belgische supporters organiseert Brussels Airlines (voorlopig) 9 speciale fan flights naar alle matchen van de Belgen in de groepsfase. De #TousenFrance fan pakketten zijn een 24-uur ervaring die de fans naar Lyon, Bordeaux of Nice brengt in een totale Duivels-sfeer van bij het vertrek in Brussels Airport tot de aankomst in Frankrijk. Ter plaatse worden de supporters met bussen naar het stadion of de fanzone gebracht, waarna ze ’s nachts terugkeren naar België.

Rode Duivels
Contacteer ons
Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van België en verbindt de Europese hoofdstad met meer dan 70 bestemmingen, waarvan 15 in Afrika, het continent dat Brussels Airlines nauw aan het hart ligt. Bovendien vliegt de maatschappij naar 54 bestemmingen in Europa en 2 in Noord-Amerika. Het bedrijf stelt 3.300 werknemers te werk en exploiteert 38 vliegtuigen.

Omwille van de wereldwijde coronaviruspandemie heeft Brussels Airlines zich geëngageerd tot de strengste gezondheidsmaatregelen in de luchtvaart wereldwijd, volgens van het EASA (Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart). Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteert de Belgische luchtvaartmaatschappij een aangepast vluchtschema dat gebaseerd is op de marktvraag en dat rekening houdt met de reisbeperkingen van de verschillende overheden.

Dankzij haar “no compromise” positionering combineert Brussels Airlines competitieve ticketprijzen met volledige flexibiliteit en de hoogste servicekwaliteit. Met jaarlijks wisselende Belgische sterrenchefs, haar groot aanbod aan Belgisch eten en drinken en de zes Belgian Icons, is Brussels Airlines een ambassadeur voor haar land en brengt het de wereld naar België en het beste van België naar de wereld.

Met meer dan 40.000 directe en indirecte arbeidsplaatsen speelt Brussels Airlines een belangrijke rol in de Belgische economie en maakt het bedrijf deel uit van de tweede grootste economische motor van België: de hub Brussels Airport. In 2019 vervoerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 10 miljoen passagiers van, naar en via Brussels Airport.

Brussels Airlines biedt cargo capaciteit aan op al haar vluchten, gecommercialiseerd door Lufthansa Cargo. De maatschappij verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud van haar vliegtuigvloot.

Brussels Airlines is één van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Groep (Austrian, Brussels Airlines, Lufthansa en Swiss) en lid van Star Alliance. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en is voor 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Meer informatie op www.brusselsairlines.com.


Brussels Airlines
b.house
Zone General Aviation - Airport Building 26
1831 Diegem